Selamünaleyküm arkadaşlar, ben A2 motor ehliyetine yazıldım ama ehliyeti almama daha var. Yazılı sınavı geçtim. Temmuz ayında direksiyon derslerine başlayacağım. Az motor sürmeyi biliyorum, çok da değil yani. İlk başta 125'lik hangi motoru almalıyım? Drift L 125, RKS rk 125 mi? Yoksa TVS Raider 125 mi almalıyım? Çok kararsız kaldım ama gönlüm bir yandan RKS rk 125 almadan yana. Bir yardımcı olur musunuz?
RKSde parça sıkıntısı var görüntüsü kötü aşırı zincir sesi veriyor ve gitmiyor, TVS Raiderde de parça sıkıntısı var ama hint malı olduğu için sağlam ve kendi rakipleri arasındaki en hızlı motor, Drift L senelerdir aynı kasayı kullanıyor parçası bakkalda bile var görüntüsü çok iyi ve motorda bir kaç oynamayla şaka makinasına dönüşüyor aşırı seri sadece gazla tekere gelebilen bir makina oluyor
Bana sorarsan en mantıklısı Drift L
drift l olabilir kankam ama hintte düşünebilirsin motoru daha sağlam olur ama başlangıç motorun olcağından ve büyük ihtimalle elinde çok tutmayacağından piyasası olan motorlardan alabilrsin drift veya ns150 veya 200
Şık bir tasarımı ve iyi bir performansı var. Ayrıca, sürüş konforu oldukça iyi. Yeni başlayanlar için uygun. Fiyatı diğer modellere göre biraz daha yüksek olabilir
fakat RKS RK 125 senin için en çok heyecan vereni ve uygun olanıysa, onu almayı düşünebilirsin. Ancak diğer iki seçeneği de göz önünde bulundurarak, kendi ihtiyaçlarına ve sürüş tarzına en uygun olanı seçmeye çalış