Başlangıç Kısmında İsmi Garip Bir uygulama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bu sorun neden oldu bilmiyorum açıkcası internet üzerinden çok fazla arama yaptım ama ismini dahi bulamadım Görev yöneticisi üzerinden başlangıç kısmına girdiğimde DCDFlhw İsimli bir uygulama var sağ tık attığımda ne dosya konumunu göremiyorum Acaba Bu konu Hakkında Bilgisi olan varmı?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
görev yöneticisi bazı dosyaların dosya konumu göstermez öncelikle klasöre gir ve gizli ögeleri aç sonra bu dosyayı bütün pc de tara olmazsa virüs korumasını aç ve genel bir tarama yapsın ve temizlesin. Genellikle görev yöneticisi virüslerin dosya konumunu göstermiyor. Ama bunu gösteren bir uygulama var. Adı: IObit Advanced SystemCare Free

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Görev yöneticisinde başlangıca geliğ devre dışı bırak programı büyük ihtimal ile virüs.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
antivirüslerin bulabilceğini sanmıyorum.
2 olasılık var

1-) virüs olduğundan dosya konumununu göremiyorsun
2-) windows doosyası olabilir (pek zannetmiyorum)

silebilmek icin antivirüs indir (isim veremem reklama girer)

eğer anti-virüsler tarafından bypasslenmıssa flash ile temiz format at (sıfırlamak kesin sonuc değildir)

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
regedite girip herhangi bir registry kaydı var mı bakabilirsin dosyanın konumunu göremiyorsan windirstat diye bir program var onla bulabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Konuya Bir Update yapayım sorunu çözebildim açıkcası virüs taramasıda yaptım ama sorunu çözemedim whatinstartup diye bir program sayesinde önce olduğu dosyayı sonra başlangıç kısmından Sildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...