Başlangıç motoru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Merhaba, başlangıç motoru olarak görünüşü güzel bi motor almak istiyorum örneğin Rc 200, R25 gibi racing tipi seviyorum fiyat bakımından çoğu kişi cbr 125-250 öneriyor hem motor fiyatı hem parça fiyatı ucuz olduğunu söylüyorlar sizin önerileriniz nedir ne almalıyım ya da ne alabilirim başlangıç olarak. İnternetten video izledim aradığım kriterde çoğu motora baktım ama herkesin şunu alın diyebileceği motor genellikle başlangıçta kaza olacağı düşme kalkma olacağı için dediğim gibi cbr 125-250 öneriliyor.

Fiyat olarak fazla pahalı olmayacak parça bakımından sorun yaşatmayacak öneriniz nedir?

iyi forumlar..

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
kardom genel olarak herkesin önerisi cbr olur çünkü sana göre bir motor iyi motor alsan acemiliğini atlatman anlaman lazım motordan başla cbr ile zamanla ilerletirsin zaten ses bakımından tatmin etmez pek ama yine de işini görür

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum ben de de cbr 250 lik vardı yarış motorlarına giriş ve alışmak istiyorsan cbr birebir tabiki de hayalim r25 almak tı fakat motor seytan işidir denilince bende zirvede bıraktım
Ama giriş ve kendini aliştırman açısindan cbr 250 birebir
Her 1500 km de motul 10w40 motor yağı kullandım motuldan başka motor yağı kullanma

Son yaptıgım sey bile olsa bu isi bitirecegim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Kardeşim Kim Nederse Desin cocuklugumdan beri motor biniyorum sat al yapıyorum eğer başlamak istiyosan 0 bilgin varsa eğer mt25 bak başka bişey gerek yok sana mt25 lazım neden cünkü düşür devirleri yavaş yüksek devilrleri canavar tam başlangıc motoru

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kardom genel olarak herkesin önerisi cbr olur çünkü sana göre bir motor iyi motor alsan acemiliğini atlatman anlaman lazım motordan başla cbr ile zamanla ilerletirsin zaten ses bakımından tatmin etmez pek ama yine de işini görür
Arkadaşımda cbr 125 var geçen yıl aldı aldığında 7-8 bin TL gibi fiyata almıştı şuan 10 binden aşağı yok onun aldığın model 2013 şuan o fiyatlarda izliyorum arada kullanıyorum ama dediğin gibi ses bakımından cılız kalıyor gerçi 125lik motordan da pek bi ses beklememek lazım aşırı titreme olduğunu fark ettim motordan inince ayaklarım karıncalanıyor :D
Post automatically merged:

Dostum ben de de cbr 250 lik vardı yarış motorlarına giriş ve alışmak istiyorsan cbr birebir tabiki de hayalim r25 almak tı fakat motor seytan işidir denilince bende zirvede bıraktım
Ama giriş ve kendini aliştırman açısindan cbr 250 birebir
Her 1500 km de motul 10w40 motor yağı kullandım motuldan başka motor yağı kullanma
usta zaten konuda da belirttiğim gibi r25 vardı benimde aklımda piyasasına baktım istanbulda 20 binden aşağı düzgünü yok 10 bin lira hasar var adam 18-19a koymuş r25 uçuk fiyatta ve parça fiyatı da sıkıntı arkadaşımda var bana r25 alma ilk motor olarak kullanımı başlangıç için uygun değil dedi o yüzden ve fiyatından dolayı vazgeçtim şimdilik yoksa favorim ve en sevdiğim 250lik benim içinde r25
Post automatically merged:

Kardeşim Kim Nederse Desin cocuklugumdan beri motor biniyorum sat al yapıyorum eğer başlamak istiyosan 0 bilgin varsa eğer mt25 bak başka bişey gerek yok sana mt25 lazım neden cünkü düşür devirleri yavaş yüksek devilrleri canavar tam başlangıc motoru
mt serisine baktım 125 ve 25 güzel dediğin gibi ama sadece mt125 in fiyatı 22 bin falandı gördüğüm de mt25 de 30 vardır :D bana göre çok pahalı 3 bin lira maaş var 4 ay biriktirip 12 ye cbr düşünüyorum bende soruyorum herkese genellikle racing tipinde cbr öneriliyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
cbr den şaşma derim pişman olmazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
cbr diyenlere katılıyorum :D idealdir

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
cbr şaşma bence ama yinede sen bilirsin

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
O cbr aqui no meu país é muito bom, conselhos para quem vai conseguir sua primeira bicicleta, fora isso eu não sei como ajudar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...