evet bu arada aynısını bende diyecektimehliyetin varmı 125 lik kullanmak için bence 100 lük cup tarzında bir motorsiklet düşünebilirsin dostum 125 lik cbr için a2 ehliyet istiyor ama cup motorsikletler için ehliyet durumu da yok
sadece muayenesini yaptır gez
a1 motor ehliyetinde cbr 125 r kullanabiliyorum 125 cclikehliyetin varmı 125 lik kullanmak için
bence 100 lük cup tarzında bir motorsiklet düşünebilirsin dostum 125 lik cbr için a2 ehliyet istiyor ama cup motorsikletler için ehliyet durumu da yok
sadece muayenesini yaptır gez
125 cc lik ve yukarısı için a2 ehliyet istiyor diye biliyorum 125 cc yi zaten a1 kullanabilir tabi yönetmelik değişmedi isea1 motor ehliyetinde cbr 125 r kullanabiliyorum 125 cclik
Hala böyle dostum a1 125 cc a2 500 cc a da tüm motor hacimlerini kullanabiliyor125 cc lik ve yukarısı için a2 ehliyet istiyor diye biliyorum 125 cc yi zaten a1 kullanabilir tabi yönetmelik değişmedi ise
bende ne zamandır motosiklet kullanmadığım için kaç cc ne kullanabiliyor unuttum biraz daHala böyle dostum a1 125 cc a2 500 cc a da tüm motor hacimlerini kullanabiliyor
Hayır dostum b sınıfı ehliyet 50cc ve altını kullanabiliyornasıl yani b sınıfı ehliyet 100 cc altını kullanabilirmi