Başlat menüsü Pasif hale geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum

Hileyi açtıktan sonra  Başlat menüsü Pasif hale geliyor

:indir: 

MHLoader :

https://www.virustotal.com/tr/file/301e11b54e4e714aff20832788c90616e58d023d681b51dac231393a9807bef6/analysis/

MHLoaderi açınca inen dosya :

https://www.virustotal.com/tr/file/f51c0ddaf6ea70104caf7cff83126cd0db1ca988eeabeca67b880b3a9b768770/analysis/1485370791

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
RE: nader11ndeu Açıklar mısın?

aynen kardeşim diyelim ki youtubeden video izleyeceksin  altta görev çubuğu gitmiyor 
appdata içindeki dosyalar inaktifleştiriliyor buda logu engelliyor orda log veren dosya çıkabilir diye ve yeniden başlatınca düzeliyor

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

MH-CoderSan' Alıntı:
aynen kardeşim diyelim ki youtubeden video izleyeceksin  altta görev çubuğu gitmiyor 
appdata içindeki dosyalar inaktifleştiriliyor buda logu engelliyor orda log veren dosya çıkabilir diye ve yeniden başlatınca düzeliyor

öyleyse araştırıyım ben  iyice

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

CnaxyTR' Alıntı:
Buradaki konu'ya bakmanı tavsiye ediyorum! Tıkla ve Git

aradığım cevap orada yok dostum benim sorunum  Dword hilesini çalıştırınca başlat menusu yanı komple görev çubuğundakiler devre dışı kalıyor  virüsten şüphelendim

Joi

Donator
Ödüller
12
9 HİZMET YILI

Bilgisayarını yeniden başlat eski hale gelir virüs olsaydı yeniden başlattığın halde hayla kalırdı kardeşim. Mantıklı konuşun azıcık.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

CraweL' Alıntı:
Bilgisayarını yeniden başlat eski hale gelir virüs olsaydı yeniden başlattığın halde hayla kalırdı kardeşim. Mantıklı konuşun azıcık.

dostum pekı nedden kıtlenıyor bunun acıklamasını beklıyorum nader11ndeu'den 

Joi

Donator
Ödüller
12
9 HİZMET YILI

Furkan abi gelirse banı yapıştırcak sana bence kaşınma kardeşim. Güvenmiyorsan kullanma hileyi ! Açıklamayı yaptım sana.

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI

Virüsler herhangi bir sorun teşkil etmemektedir.

Peki neden bu kadar virüs görüyor?

1. olarak hile bi zamanlar crackleniyordu. Bu sebepli koruma yapıldı. buda virüs görmesine sebep oluyor.
2. olarak hile sizin bilgisayarınızda açıldığında yanlış anlaşılma olmasın birşey indirmiyor projeyi tamamen yeniden oluşturuyor sizin bilgisayarınıza göre buda log almanızı engelliyor.
3. Daha sayamayacağım. Sürüsüce koruma mevcut. bu yüzden kullanmak istemeyen kullanmasın.
Bunun yanında sizlere sadece şunu sormak istiyorum.

" Sitemizde sizlerin güvenliğini sürekli olarak korumak zorundayız... " Düşünce yapısı ile 2012 den beri hizmet vermekteyiz.

Peki Neden 1 kişi bile cıkıp konu açmıyor hesabımı caldınız şumu caldınız bunu caldınız. ayrıca neden sitemizde facebook hesap calma şu hesap calma vb. türlü konular yok. cünkü bugün burada buna izin verir isek yarın sizlerin başına gelecektir. ozaman nerede kaldı bizim sizlerin güvenliğini korumak?

İyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI

Retribution' Alıntı:
Virüsler herhangi bir sorun teşkil etmemektedir.

Peki neden bu kadar virüs görüyor?

1. olarak hile bi zamanlar crackleniyordu. Bu sebepli koruma yapıldı. buda virüs görmesine sebep oluyor.
2. olarak hile sizin bilgisayarınızda açıldığında yanlış anlaşılma olmasın birşey indirmiyor projeyi tamamen yeniden oluşturuyor sizin bilgisayarınıza göre buda log almanızı engelliyor.
3. Daha sayamayacağım. Sürüsüce koruma mevcut. bu yüzden kullanmak istemeyen kullanmasın.
Bunun yanında sizlere sadece şunu sormak istiyorum.

" Sitemizde sizlerin güvenliğini sürekli olarak korumak zorundayız... " Düşünce yapısı ile 2012 den beri hizmet vermekteyiz.

Peki Neden 1 kişi bile cıkıp konu açmıyor hesabımı caldınız şumu caldınız bunu caldınız. ayrıca neden sitemizde facebook hesap calma şu hesap calma vb. türlü konular yok. cünkü bugün burada buna izin verir isek yarın sizlerin başına gelecektir. ozaman nerede kaldı bizim sizlerin güvenliğini korumak?

İyi forumlar
1i destan mı yazdı banamı öyle geliyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...