Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
kardeş Aliexpress'ten alacam diyorum. Logitech? ve dene derken hangi modeli?logitech dene.
Abi ben Aliexpress'ten alıcam. 30 40 lira bütçem var diyorum sen razer diyorsun yaRazer sitesine girip orada yeni bir kulaklık çıkmıştı, onu deneyebilirsin titreşimli bir kulaklık. Vede bass kulaklığı önermem şayet baş ağrısı yapıyor.
Abi ben Aliexpress'ten alıcam. 30 40 lira bütçem var diyorum sen razer diyorsun ya
Ya arkadaşım. Ben sana sormadım nereden alıp alıcağımı. Aliexpressten birçok alışveriş yaptım. Sen kafanı oraya takma. Ben zaten bir marshall ya da shennheiser beklemiyorum. Boş boş yorum yapma lütfen. Sorduğum soru ile ilgili cevap istiyorum. Tek ihtiyacım olan Aliexpress'ten bir kulaklık markası ve onunla ilgili bir düşünce. Nereden kulaklık almalıyım ne yapmalıyım diye sormuyorum sana.Ablam 30 tlye basslı kulaklık istiyorsun. Aliexprexx gibi bir yerden alıcaksın en az 2-3 ay beklemen gerekiyor, 30 tl ye oradan çok birşey bekleme. Üst düzey birşeyde aliden alamazsın kapıdan geçirmek için vergi ödemen gerekir ve o fiyatada tr deki fiyatla aynı zaten trden alırsan daha ucuza gelir. Logitech gibi markalara bakabilirsin oranın ekipmanları ucuz.
Kardeşim başlığı okuyup konuyu okumamışsın galiba.rampage r9 a bak bide 50 lira daha koyup r71 alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?