Bass için Kulaklıkiçi Kulaklık Tavsiyesi (Aliexpressten)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar herkese merhaba. Ben bass için kulaklık alıcam Aliexpress'ten. Daha önce Aliexpress'ten kulaklık alıp bass denemeyi olanlar yardımcı olsun lütfen. Bütçem en fazla 30-40 TL arası olur. KZ'nin kulaklıklarına baktım eğer bundan başka önerileriniz varsa söyleyin lütfen. Şimdiden teşekkürler.

Edit : Kulakiçi Kulaklık arıyorum ve Aliexpress'ten Alıcam.

Son düzenleme:
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Razer sitesine girip orada yeni bir kulaklık çıkmıştı, onu deneyebilirsin titreşimli bir kulaklık. Vede bass kulaklığı önermem şayet baş ağrısı yapıyor.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Razer sitesine girip orada yeni bir kulaklık çıkmıştı, onu deneyebilirsin titreşimli bir kulaklık. Vede bass kulaklığı önermem şayet baş ağrısı yapıyor.
Abi ben Aliexpress'ten alıcam. 30 40 lira bütçem var diyorum sen razer diyorsun ya:residentsleeper:

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Abi ben Aliexpress'ten alıcam. 30 40 lira bütçem var diyorum sen razer diyorsun ya:residentsleeper:

Ablam 30 tlye basslı kulaklık istiyorsun. Aliexprexx gibi bir yerden alıcaksın en az 2-3 ay beklemen gerekiyor, 30 tl ye oradan çok birşey bekleme. Üst düzey birşeyde aliden alamazsın kapıdan geçirmek için vergi ödemen gerekir ve o fiyatada tr deki fiyatla aynı zaten trden alırsan daha ucuza gelir. Logitech gibi markalara bakabilirsin oranın ekipmanları ucuz.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Ablam 30 tlye basslı kulaklık istiyorsun. Aliexprexx gibi bir yerden alıcaksın en az 2-3 ay beklemen gerekiyor, 30 tl ye oradan çok birşey bekleme. Üst düzey birşeyde aliden alamazsın kapıdan geçirmek için vergi ödemen gerekir ve o fiyatada tr deki fiyatla aynı zaten trden alırsan daha ucuza gelir. Logitech gibi markalara bakabilirsin oranın ekipmanları ucuz.
Ya arkadaşım. Ben sana sormadım nereden alıp alıcağımı. Aliexpressten birçok alışveriş yaptım. Sen kafanı oraya takma. Ben zaten bir marshall ya da shennheiser beklemiyorum. Boş boş yorum yapma lütfen. Sorduğum soru ile ilgili cevap istiyorum. Tek ihtiyacım olan Aliexpress'ten bir kulaklık markası ve onunla ilgili bir düşünce. Nereden kulaklık almalıyım ne yapmalıyım diye sormuyorum sana.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Snopy ( kabloları hassas )
Sennheiser
Sony
Rampage
Logitech ( ucuz ve işini görür )
Kingston( ucuz ve işini görür )
Razer ( pahalı )
SteelSeries ( pahalı )
Frisby
Asus
Corsair
Msı ( pahalı )
Bloody ( sağlam ama orta bütçeli )

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
J.I.Y M420 F9 modelinde bir kulakiçi kulaklık buldum.Bütçe ve isteğine göre en uygun olarak bunu seçtim.Diler isen özelden ulaşıp linkini atabilirim :)

Tahsin Yavuz
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Logitech G231 400 TL ama süper bir kulaklık tavsiye ederim bende de var.
(Özelliklerine uygun değil.)

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Snopy ( kabloları hassas )
Sennheiser
Sony
Rampage
Logitech ( ucuz ve işini görür )
Kingston( ucuz ve işini görür )
Razer ( pahalı )
SteelSeries ( pahalı )
Frisby
Asus
Corsair
Msı ( pahalı )
Bloody ( sağlam ama orta bütçeli )[/QUOTE]

Bana Aliexpressten kulaklık almış insanların yorumları, görüşleri lazım senin değil.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
rampage r9 a bak bide 50 lira daha koyup r71 alabilirsin

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Git youtubeden mendebur lemur izle alacağın şey zaten 5-6€ bişey.

Konu içerisinde ve yorumda hakaret edici veya aşağılayıcı kelimeler kullanmak yasak.

Gereksiz tartışmaya yol açtığı için konu kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...