Battle Teams 2 (Öneri)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Oyun çıkalı az bir zaman oluyor ve bu konunun oynayacak oyun arayan kardeşlerim için güzel bir alternatif olacağını düşünüyorum. Oyunu bugün indirdim ve 2 saate yakın bir süre deneyimleme şansım oldu, bence bir şans verilebilir. Vuruş hissiyatını ve mekaniklerini beğendim. Hoş olan diğer tarafları ise; ücretsiz ve p2w olmaması... Size küçük bir oyun içi kayıt da bırakıyorum. Bence oynanır.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
oyunun vuruş hissi çok güzel 1 2 saat oynanabilir

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Güzel güzel de vuruş animasyonları ve sesleri bana warzone'u anımsattı

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Oyun çıkalı az bir zaman oluyor ve bu konunun oynayacak oyun arayan kardeşlerim için güzel bir alternatif olacağını düşünüyorum. Oyunu bugün indirdim ve 2 saate yakın bir süre deneyimleme şansım oldu, bence bir şans verilebilir. Vuruş hissiyatını ve mekaniklerini beğendim. Hoş olan diğer tarafları ise; ücretsiz ve p2w olmaması... Size küçük bir oyun içi kayıt da bırakıyorum. Bence oynanır.
saatlerimi veriririm sanki VR gözlük takmışımda adamları kendim vuruyomuşum gibi hissediyorum gerçekten güzel oyun bi süreden sonra gerçeklik algının bozulması dışında bir sorun yok

Walker
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Teşekkürler deneyeceğim dostum.

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
CS GO olsa scope'u bu kadar hızlı hareket ettirip adam vuramazdın.Çünkü CS:GO da awp'yi hızlı sağa sola çekersen scope bulanıklaşıyor ve adamı vurman zorlaşıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
şöyle söyleyim ben bu oyunu 2015 zamanlarından beri oynuyorum.Eski ismi First Blooddu sonra Battle Teams olarak değiştirildi.Bence eski oyundan böyle bir oyun çıkartmaları gerçekten güzel olmuş.Ama yeni oyun modları getirirlerse bomba kurma falan gerçekten güzel bir oyun olur.Umarım ilerde bozmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
3 yıldır oyunu oynuyordum ara verdim ama zevk aldıgım oyunlardan bitanesi gördümde eskiler aklıma geldi battle teams

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
CS GO olsa scope'u bu kadar hızlı hareket ettirip adam vuramazdın.Çünkü CS:GO da awp'yi hızlı sağa sola çekersen scope bulanıklaşıyor ve adamı vurman zorlaşıyor.
Biliyorum tabiiki fakat böylesi bana daha zevkli geliyor .d

당신의 얼굴은 어둠 속에서 유일하게 보이는 얼굴입니다
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bu arada bende test ettim. Fakat Server Optimizasyonu ve Lag sorunu aşırı göze batıyor. Vuruş hissi ile ilgili de maalesef iyi şeyler söyleyebileceğimi sanmıyorum. Umarım test bittikten sonra bu hataların üzerine gidilir. Potansiyeli olabilecek, çıtırlık oyunlar listesinde.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
şöyle söyleyim ben bu oyunu 2015 zamanlarından beri oynuyorum.Eski ismi First Blooddu sonra Battle Teams olarak değiştirildi.Bence eski oyundan böyle bir oyun çıkartmaları gerçekten güzel olmuş.Ama yeni oyun modları getirirlerse bomba kurma falan gerçekten güzel bir oyun olur.Umarım ilerde bozmaz.
Bu bilgiyi bilmiyordum, First Blood ile oyun dünyasına giriş yapmıştım ben, çok değerli bir oyundur benim için.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bu oyunun Türk yapımı mı bu kadar reklam ve kaynak ayrılmasını hiç görmemiştim

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
apex warzone karışımı gibi hissiyat mekanik olarak apex ama warzon hızı ve görseli anımsattı biraz dikkat toplarsa bizim miletimiz sever genelde hızlı oyun tercihimiz değil ama tutma imkanı var gibi bir aimbotta patlarsa tadından yenmez

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
apex warzone karışımı gibi hissiyat mekanik olarak apex ama warzon hızı ve görseli anımsattı biraz dikkat toplarsa bizim miletimiz sever genelde hızlı oyun tercihimiz değil ama tutma imkanı var gibi bir aimbotta patlarsa tadından yenmez
Katılıyorum sana ama galiba ilk defa oynadığım bir oyuna hile çıkmasını istemiyorum .d

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
oyun sarmasına sarıyorda hilesi ne zaman çıkar bunun bir wallhackı falan olsa hiç fena olmazdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...