saatlerimi veriririm sanki VR gözlük takmışımda adamları kendim vuruyomuşum gibi hissediyorum gerçekten güzel oyun bi süreden sonra gerçeklik algının bozulması dışında bir sorun yokOyun çıkalı az bir zaman oluyor ve bu konunun oynayacak oyun arayan kardeşlerim için güzel bir alternatif olacağını düşünüyorum. Oyunu bugün indirdim ve 2 saate yakın bir süre deneyimleme şansım oldu, bence bir şans verilebilir. Vuruş hissiyatını ve mekaniklerini beğendim. Hoş olan diğer tarafları ise; ücretsiz ve p2w olmaması... Size küçük bir oyun içi kayıt da bırakıyorum. Bence oynanır.
Teşekkürler deneyeceğim dostum.Oyun çıkalı az bir zaman oluyor ve bu konunun oynayacak oyun arayan kardeşlerim için güzel bir alternatif olacağını düşünüyorum. Oyunu bugün indirdim ve 2 saate yakın bir süre deneyimleme şansım oldu, bence bir şans verilebilir. Vuruş hissiyatını ve mekaniklerini beğendim. Hoş olan diğer tarafları ise; ücretsiz ve p2w olmaması... Size küçük bir oyun içi kayıt da bırakıyorum. Bence oynanır.
Biliyorum tabiiki fakat böylesi bana daha zevkli geliyor .dCS GO olsa scope'u bu kadar hızlı hareket ettirip adam vuramazdın.Çünkü CS:GO da awp'yi hızlı sağa sola çekersen scope bulanıklaşıyor ve adamı vurman zorlaşıyor.
Bu bilgiyi bilmiyordum, First Blood ile oyun dünyasına giriş yapmıştım ben, çok değerli bir oyundur benim için.şöyle söyleyim ben bu oyunu 2015 zamanlarından beri oynuyorum.Eski ismi First Blooddu sonra Battle Teams olarak değiştirildi.Bence eski oyundan böyle bir oyun çıkartmaları gerçekten güzel olmuş.Ama yeni oyun modları getirirlerse bomba kurma falan gerçekten güzel bir oyun olur.Umarım ilerde bozmaz.
Hiç bir fikrim yok, tek bildiğim oyunda çok fazla Türk olması.dBu oyunun Türk yapımı mı bu kadar reklam ve kaynak ayrılmasını hiç görmemiştim
Katılıyorum sana ama galiba ilk defa oynadığım bir oyuna hile çıkmasını istemiyorum .dapex warzone karışımı gibi hissiyat mekanik olarak apex ama warzon hızı ve görseli anımsattı biraz dikkat toplarsa bizim miletimiz sever genelde hızlı oyun tercihimiz değil ama tutma imkanı var gibi bir aimbotta patlarsa tadından yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?