Hocam ben hileyi indirdim BF1 bende steam üzerinden yüklü ve 3. parti uygulama olarak Origin yerine EA Launcher kullanıyor. Hilenin çalışması için sadece Origin mi gerekli?hocam fix yedi herhalde ban yedim
@wolked36 Yardımcı olur musun?
Hocam ben hileyi indirdim BF1 bende steam üzerinden yüklü ve 3. parti uygulama olarak Origin yerine EA Launcher kullanıyor. Hilenin çalışması için sadece Origin mi gerekli?hocam fix yedi herhalde ban yedim
WIN+Raimbot konusunda katılıyorum
en son kullandığımda toplu yerlerde baya kafayı yiyordu
people still playing this game? if yes i will download and try this cheatbattlefield 1 hile, battlefield 1 hack, battlefield 1 memoryhackers, battlefield 1 vip hack, battlefield 1 düşman görme hilesi, battlefield 1 izleme, battlefield 1 cheat, battefield 1 cheats, battlefield 1 hileler
Rehber Videosu/Tutorial Video
Credits:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
TR:
Merhabalar arkadaşlar karşınızda Battlefield 1 Compiled - Internal/External v2. Bu hile forumda mevcut olan Battlefield 1 External Vip Hack hilesinin 2. versiyonu ve bu versiyonda optimizasyon iyileştirmeleri ve menü değişiklikleri mevcut.
NOT:
Hasar artışı hilesi için: TIKLA GİT
Özellikler/Features:
ESP
Wallhack
Aimbot
Radar
Config
Menu key F11
EN:
Hello friends there it is Battlefield 1 Compiled - Internal/External v2. This cheat is the 2nd version of the Battlefield 1 External Vip Hack cheat available on the forum, and this version has optimization improvements and menu changes.
NOTE:
For damage increase: CLICK ME
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kardeşim bende mi bir sıkıntı var acaba siz nasıl kullanıyorsunuz modu? Steam üzerinden mi? Bende Origin üzerinden çalıştırmamı söylüyor yardımcı olur musun?gayet güzel eline sağlık