aktif ama çok sekiyorBf1 hilesi hala aktif mi ?
aktif ama çok sekiyorBf1 hilesi hala aktif mi ?
not yet buddyanyone got banned for using this?
merhaba kardeşim birşey soracağım, hilenin ayarlar kısmına nasıl giriyoruz? settings e tıkladığımda birşey olmuyor. cevap verebilirsen çok sevinirim.bf 1 i yeni aldım reisin herzamanki gibi efsane yaptığı hileyi kullanmakta bize düşer umarım ban yemem teşekkürler
yaparsan banada söylermisin?merhaba kardeşim birşey soracağım, hilenin ayarlar kısmına nasıl giriyoruz? settings e tıkladığımda birşey olmuyor. cevap verebilirsen çok sevinirim.
kardeşim şöyle yapıyorsun: hile açıldıktan sonra klavyendeki yön tuşlarıyla ayarları değiştirebiliyorsun. bana da kimse söylemedi kendim deneye deneye buldum.yaparsan banada söylermisin?
ayarları yapıyorum bende onu setting yazan yere girememiştim baya sekme yapıyor onu çözebildin mi?kardeşim şöyle yapıyorsun: hile açıldıktan sonra klavyendeki yön tuşlarıyla ayarları değiştirebiliyorsun. bana da kimse söylemedi kendim deneye deneye buldum.
bana atabılırmısın krdesAlıştıktan sonra sorun olmuyor ve bütün ayarları denedim aim stabil çalışmıyor ayrıca tek atan set dizdim kendime isteyene foto atabilirim
Aimbot ve Wallhack açman yeterli olur. Diğer ayarları full kapat kasma sorunu çözülüyor.ındırımswymıa denyelım bakalım
Post automatically merged:
bana atabılırmısın krdes
o degıl problen tek atan set ıcın resım atabılırım yazmıssın. onu demıstım mesaj olarak atabılırmısınAimbot ve Wallhack açman yeterli olur. Diğer ayarları full kapat kasma sorunu çözülüyor.