Battlefield 1 Premium Hack

Çalışmıyor BattleField 1 External Vip Hack v1.59 [21.10.2018]

İndirmek için izniniz yok
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hileyi Girip Test Etmiş Birisi Olarak Yazıyorum.

Hile Oyunu Acayip Bir Şekilde Kastırıyor.
Ultra Grafiklerde 120 Sabit FPS İle Oynuyorum Fakat Hile Aktifken Low Ayarlarda Bile 40 FPS.
Emin Olun Aimbot Videodaki Gibi Çalışmıyor Hatta Çalışmıyor Bile.
ESP Delaylı Çalışıyor. Yani Adamın Yerini Gecikmeli Gösteriyor.
Fakat Sonuç Olarak Ücretsiz Sunulmuş Bir Hile Genede Bunun İçin MemoryHackers Ailesine Teşekkürler.

Ama Bu Hilenin Vasat Olduğu Gerçeğini Değiştirmez.
Haklı Diyebileceğim Birşey Yok 40 FPS Oynadığım Oyunu 10 FPS Oynuyorum Çok Üst Düzey Bilgisayarlarda Belki Problem Olmaz Fakat Düşük Bütçeli Kardeşlerim Benim Gibi Kullanamıyor Rahat Ki Aimbot'ta Baya Berbat

very strong
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bide gidip te parali hacklara hile yapyonuz beya yapmayin böle şeyler

Haklı Diyebileceğim Birşey Yok 40 FPS Oynadığım Oyunu 10 FPS Oynuyorum Çok Üst Düzey Bilgisayarlarda Belki Problem Olmaz Fakat Düşük Bütçeli Kardeşlerim Benim Gibi Kullanamıyor Rahat Ki Aimbot'ta Baya Berbat
hileden dolayida olmaya billir kardeşim girafik ayarlarini düşür birde hilede bilgisayarini yavaşlatiyodur ondan olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hileden dolayida olmaya billir kardeşim girafik ayarlarini düşür birde hilede bilgisayarini yavaşlatiyodur ondan olabilir
Dostum Bilgisayarımda Bir Problem Olmadığımı Bilmesem Böyle Bir Yorum Yapmam Zaten Hileler Ortalam 5-7 Fps Maksimum Alır Performanstan Fakat Ben 40 FPS Oynadığım Oyunu 5-10 FPS Oynuyorsam Problem Hile'nin Kodlanmasındadır

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
BF1 60 Level im 60 level nasıl oldum onuda bilmiyom öle öle herhalde bf3 ve bf4 ü gerçekten iyi oynarım fakat 1 i beceremiyordum ilk defa eğlendim keyif almak dışında bf 1 de :D Teşekkürler Hile için Not: Hile üzerinde Düzenlemeler yapmanız mümkünmü acaba kusura bakmayın pek bilgim yok benimki sadece bir soru ?

Üye
8 HİZMET YILI
Normalde ban riski var mıdır? Yani oyuncu şikayetlerini falan saymazsak

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşım kullanıyor hiç bir sıkıntısı yok teşekkürler !

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Dostum Bilgisayarımda Bir Problem Olmadığımı Bilmesem Böyle Bir Yorum Yapmam Zaten Hileler Ortalam 5-7 Fps Maksimum Alır Performanstan Fakat Ben 40 FPS Oynadığım Oyunu 5-10 FPS Oynuyorsam Problem Hile'nin Kodlanmasındadır
İnternal ile external arasındaki farka bakarsan internal hiledeki %5 lik fps farkının external hilede daha çok olacağını göreceksin. Hileyi yapan arkadaş optimizasyon konusunda hatalar yapmış olsa da 40 fps aldığın oyunu external bir hileyle 5 fps ile oynuyorsan bu bilgisayarın çöplüğündendir kardeşim.

Üye
7 HİZMET YILI
The Loader is great, there is only one (and big ) problem with the game "Battlefield 1".. When the cheat is loeaded the game crashes every 15-30 minuts :/

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Konuda oyun başladıktan 30 saniye sonra hilenin açılacağı belirtilmiş

Üye
7 HİZMET YILI
Oyunda Hareket Edemiyorum Gri Birşey Çıkıyor Ekrana

Üye
7 HİZMET YILI