Çözüldü Battlefield 1 hilesi çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bettlefield 1'i Steam üzerinden açıyorum. Ana menüdeyken hileyi çalıştırıyorum ama olmuyor. Windowed ayarı açık. Aynı şekilde önce hileyi açıp sonra Battlefield 1'i çalıştırıyorum yine olmuyor ve aynı hatayı veriyor. Hata şu şekilde:

İşlenmeyen Özel Durum: System.IndexOutOfRangeException: Dizin, dizi sınırlarının dışındaydı.
konum: ?????????????????????????????????????????.????????????????????????????????????????(Byte[] )
konum: ?????????????????????????????????????????.?????????????????????????????????????????(IntPtr )

Oyunu harici hdd ye kurdum ve ordan oynuyorum. Çözüm için yardım edebilen olursa mutlu olurum.

Çözüm
Önce Oyunu Açman Gerekir

1-Open BF1 (BF1 açın)
2-Set BF1 to Windowed Mode, or hack will not work (BF1 ayarlarından oyunu window modeye alın yoksa hile çalışmaz).
2-Open our Loader and find BF1 Hack then press Load (Loaderimizi açıp bf1 hilesini bulup loada basın)
3-Start the Game, hack will be work in 30 secs (Oyunu başlatın, hile 30 saniye içinde çalışacaktır.)

BF4'te hemde BF1'de onu sadece wall için kullanman daha sağlıklı olur. FPS düşmesinin sebebi borderless (Pencereli) oynamandan kaynaklı. Bunun ile alakalı bir kaç çözüm olması gerekiyord youtube'da araştırabilirsin.

Fix yemiş olabilir.
Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Önce Oyunu Açman Gerekir

1-Open BF1 (BF1 açın)
2-Set BF1 to Windowed Mode, or hack will not work (BF1 ayarlarından oyunu window modeye alın yoksa hile çalışmaz).
2-Open our Loader and find BF1 Hack then press Load (Loaderimizi açıp bf1 hilesini bulup loada basın)
3-Start the Game, hack will be work in 30 secs (Oyunu başlatın, hile 30 saniye içinde çalışacaktır.)

BF4'te hemde BF1'de onu sadece wall için kullanman daha sağlıklı olur. FPS düşmesinin sebebi borderless (Pencereli) oynamandan kaynaklı. Bunun ile alakalı bir kaç çözüm olması gerekiyord youtube'da araştırabilirsin.

Fix yemiş olabilir.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Önce Oyunu Açman Gerekir

1-Open BF1 (BF1 açın)

Fix yemiş olabilir.

Kanka oyunu önce açıyorum yine de olmuyor. Battlefield thread'ında oyunun hala çalıştığını yazıyor kullanıcılar. Bende bi problem var ama çözemedim. Oyunu harici hdd den silip dahili ssd ye kurdum yine aynı hatayı veriyor hile.

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Kanka oyunu önce açıyorum yine de olmuyor. Battlefield thread'ında oyunun hala çalıştığını yazıyor kullanıcılar. Bende bi problem var ama çözemedim. Oyunu harici hdd den silip dahili ssd ye kurdum yine aynı hatayı veriyor hile.
  • AdBlock Plus.
  • AdBlock.
  • Poper blocker.
  • Ghostery.
  • Fair adblocker.
  • uBlock Origin.
  • AdGuard.
  • Noscript.
  • Windows güvenliği,
  • Antivirüs programları,
  • Riot Vanguard ve FACEIT anticheat,
  • windows günliğinide
varsa hepsini kapatın.

%Temp% ------ temp ------- prefetch ------ klasörlerini temizleyin.

tekrar deneyin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
  • AdBlock Plus.
  • AdBlock.
  • Poper blocker.
  • Ghostery.
  • Fair adblocker.
  • uBlock Origin.
  • AdGuard.
  • Noscript.
  • Windows güvenliği,
  • Antivirüs programları,
  • Riot Vanguard ve FACEIT anticheat,
  • windows günliğinide
varsa hepsini kapatın.

%Temp% ------ temp ------- prefetch ------ klasörlerini temizleyin.

tekrar deneyin

Malesef knk olmuyor çözemedim.

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
@kingangel olabilecek tüm çözümleri önermiş. Bizzat denedim Originden açtım ve herhangi bir hata vermeden açıldı. Tek çare sizin durumunuzda format atmak veya Steamden oynuyorsanız Origine geçmek olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...