Çözüldü Battlefield 1 Hilesi düzgün çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Selam bf 1 hilesi düzgün çalışmıyor ve nedensizce çok fps düşürüyüro en düşükte 90 fps alırken normalde en yoğun sahnede maks 70 e düşüyor hileyi açınca 30 40 50 arası takılıyor neden öyle ayrıca aim de saçma sapan yerlere gidiyor :/ aim ayarlarını yaptım aynı default olarak bıraktım yine aynı

Çözüm
Hile genel olarak baktığımızda eski yapımlı. Fakat hem BF4'te hemde BF1'de onu sadece wall için kullanman daha sağlıklı olur. FPS düşmesinin sebebi borderless (Pencereli) oynamandan kaynaklı. Bunun ile alakalı bir kaç çözüm olması gerekiyord youtube'da araştırabilirsin.
Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hile genel olarak baktığımızda eski yapımlı. Fakat hem BF4'te hemde BF1'de onu sadece wall için kullanman daha sağlıklı olur. FPS düşmesinin sebebi borderless (Pencereli) oynamandan kaynaklı. Bunun ile alakalı bir kaç çözüm olması gerekiyord youtube'da araştırabilirsin.

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bf4 de böyle bir sorun ile karşılaşmıyordum işte osrun orada aim mükemmel bir şekilde çalııyordu neyse sildim zaten sarmadı bf4 daha iyi gibi geldi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...