1- Diskinizde Oyunun kurulu olduğu dosya konumuna erişinizEkli dosyayı görüntüle 95855
Tam olarak bu nedir? Anlamıyorum. Hileyi çalıştırıp oyuna giriş yaptığımda böyle bir hata alıyorum.
1- Diskinizde Oyunun kurulu olduğu dosya konumuna erişinizEkli dosyayı görüntüle 95855
Tam olarak bu nedir? Anlamıyorum. Hileyi çalıştırıp oyuna giriş yaptığımda böyle bir hata alıyorum.
1- Diskinizde Oyunun kurulu olduğu dosya konumuna erişiniz
2- oyunun exe'sini uygulama dosyasını içeren kurulum klasörünü açınız.
3- Oyunun exe dosyasına sağ tıklayın ve özellikler diyiniz.
4- Açılan pencerede uyumluluk sekmesine tıklayınız
5- Oyuna yükseltilmiş ayrıcalıklar vermek için bu oyunu yönetici olarak çalıştır'ı seçiniz uygula ve tamam diyiniz.oynayamadığınız oyunlar için bu işlemi uygulayınız.
6- Ekran kartınız nvidia ise masa üstüne sağ tıklayıp nvidia denetim masasını açınız
7- Yardım menüsüne tıklayınız açılan pencerede hata ayıklama modunu seçiniz.
8-oyunun dosyalarını onarmayı deneyiniz.
9- En son grafik sürücüsü güncellemesini geri alınız ve deneyiniz
10- GPU'nuzun sürücüsünü güncelleyiniz ama sürücü güncelleyici yazılım paketlerini kullanmayınız amd veya nvidia resmi web sitelerinden en son yayınlananı indiriniz.
11- Sisteminizde DirectX 12 kurulu ise bunu DirectX 11 versiyonu ile değiştiriniz
12- Steam veya Origin başlatıcısını başlatırken Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğini seçtiğinizden emin olun.
13 -Antivirüs ve Windows Güvenlik Duvarını Devre Dışı Bırakınız. Arka planda çalışan 3. parti programları kapatınız
Sistem yedeğini aldıktan sonra, ikinci bir yöntem olarak aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz
1- Denetim masasından origini tam olarak kapatınız
2- Internet Explorer'ı açınız ve adres çubuğuna C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License giriş/geridön tuşuna basınız
3. 71067.dlf veya 70619 veya 71069.dlf adlı dosyayı siliniz daha sonra
4- 'Windows' RTuşuna aynı anda basınız açılan pencereye 'msconfig' yazınız ve tamam diyiniz.
5- çok sekmeli Sistem Yapılandırması iletişim kutusu pencesi açıldıktan sonra genel sekmesine tıklayınız
6- Seçici başlangıç seçeneğini seçiniz
7- Başlangıç öğelerini yükle kutusunun işaretini kaldırınız.
8- Hizmetler sekmesini açınız. Sekmenin altındaki 'Tüm Microsoft hizmetlerini gizle' seçeneğini işaretleyiniz.
9- 'Tümünü devre dışı bırak' düğmesini tıklayınız. bilgisayarınızı yeniden başlatınız uyarısı gelebilir.