Çözüldü Battlefield 1'e hileyle girerken hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Screenshot_3.png

Tam olarak bu nedir? Anlamıyorum. Hileyi çalıştırıp oyuna giriş yaptığımda böyle bir hata alıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Ekli dosyayı görüntüle 95855

Tam olarak bu nedir? Anlamıyorum. Hileyi çalıştırıp oyuna giriş yaptığımda böyle bir hata alıyorum.
1- Diskinizde Oyunun kurulu olduğu dosya konumuna erişiniz
2- oyunun exe'sini uygulama dosyasını içeren kurulum klasörünü açınız.
3- Oyunun exe dosyasına sağ tıklayın ve özellikler diyiniz.
4- Açılan pencerede uyumluluk sekmesine tıklayınız
5- Oyuna yükseltilmiş ayrıcalıklar vermek için bu oyunu yönetici olarak çalıştır'ı seçiniz uygula ve tamam diyiniz.oynayamadığınız oyunlar için bu işlemi uygulayınız.
6- Ekran kartınız nvidia ise masa üstüne sağ tıklayıp nvidia denetim masasını açınız
7- Yardım menüsüne tıklayınız açılan pencerede hata ayıklama modunu seçiniz.
8-oyunun dosyalarını onarmayı deneyiniz.
9- En son...
assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Oyunu tamir et, Origin'i yönetici olarak başlat ve Bf1 dosyalarını tamir et tekrar dene.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 95855

5- Oyuna yükseltilmiş ayrıcalıklar vermek için bu oyunu yönetici olarak çalıştır'ı seçiniz uygula ve tamam diyiniz.oynayamadığınız oyunlar için bu işlemi uygulayınız.
6- Ekran kartınız nvidia ise masa üstüne sağ tıklayıp nvidia denetim masasını açınız
9- En son grafik sürücüsü güncellemesini geri alınız ve deneyiniz
10- GPU'nuzun sürücüsünü güncelleyiniz ama sürücü güncelleyici yazılım paketlerini kullanmayınız amd veya nvidia resmi web sitelerinden en son yayınlananı indiriniz.
11- Sisteminizde DirectX 12 kurulu ise bunu DirectX 11 versiyonu ile değiştiriniz
12- Steam veya Origin başlatıcısını başlatırken Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğini seçtiğinizden emin olun.
13 -Antivirüs ve Windows Güvenlik Duvarını Devre Dışı Bırakınız. Arka planda çalışan 3. parti programları kapatınız

Sistem yedeğini aldıktan sonra, ikinci bir yöntem olarak aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz

1- Denetim masasından origini tam olarak kapatınız
2- Internet Explorer'ı açınız ve adres çubuğuna C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License giriş/geridön tuşuna basınız
3. 71067.dlf veya 70619 veya 71069.dlf adlı dosyayı siliniz daha sonra
4- 'Windows' RTuşuna aynı anda basınız açılan pencereye 'msconfig' yazınız ve tamam diyiniz.
5- çok sekmeli Sistem Yapılandırması iletişim kutusu pencesi açıldıktan sonra genel sekmesine tıklayınız
6- Seçici başlangıç seçeneğini seçiniz
7- Başlangıç öğelerini yükle kutusunun işaretini kaldırınız.
8- Hizmetler sekmesini açınız. Sekmenin altındaki 'Tüm Microsoft hizmetlerini gizle' seçeneğini işaretleyiniz.
9- 'Tümünü devre dışı bırak' düğmesini tıklayınız. bilgisayarınızı yeniden başlatınız uyarısı gelebilir.

Çözüm
Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
9- En son grafik sürücüsü güncellemesini geri alınız ve deneyiniz
10- GPU'nuzun sürücüsünü güncelleyiniz ama sürücü güncelleyici yazılım paketlerini kullanmayınız amd veya nvidia resmi web sitelerinden en son yayınlananı indiriniz.
11- Sisteminizde DirectX 12 kurulu ise bunu DirectX 11 versiyonu ile değiştiriniz
12- Steam veya Origin başlatıcısını başlatırken Yönetici Olarak Çalıştır seçeneğini seçtiğinizden emin olun.
13 -Antivirüs ve Windows Güvenlik Duvarını Devre Dışı Bırakınız. Arka planda çalışan 3. parti programları kapatınız

Sistem yedeğini aldıktan sonra, ikinci bir yöntem olarak aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz

1- Denetim masasından origini tam olarak kapatınız
2- Internet Explorer'ı açınız ve adres çubuğuna C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License giriş/geridön tuşuna basınız
3. 71067.dlf veya 70619 veya 71069.dlf adlı dosyayı siliniz daha sonra
4- 'Windows' RTuşuna aynı anda basınız açılan pencereye 'msconfig' yazınız ve tamam diyiniz.
5- çok sekmeli Sistem Yapılandırması iletişim kutusu pencesi açıldıktan sonra genel sekmesine tıklayınız
6- Seçici başlangıç seçeneğini seçiniz
7- Başlangıç öğelerini yükle kutusunun işaretini kaldırınız.
8- Hizmetler sekmesini açınız. Sekmenin altındaki 'Tüm Microsoft hizmetlerini gizle' seçeneğini işaretleyiniz.
9- 'Tümünü devre dışı bırak' düğmesini tıklayınız. bilgisayarınızı yeniden başlatınız uyarısı gelebilir.

Steam'de çalışır mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...