fiyatı değecek bir oyun alınır dostumEA Steamde büyük bir indirim yapmış ve en çok ilgimi çeken BF2042'nin 150₺'ye düşmesi oldu alınır mı?
EA Steamde büyük bir indirim yapmış ve en çok ilgimi çeken BF2042'nin 150₺'ye düşmesi oldu alınır mı?
pahalı biraz kanka heraldeEA Steamde büyük bir indirim yapmış ve en çok ilgimi çeken BF2042'nin 150₺'ye düşmesi oldu alınır mı?
vallahi kral bf1-3-4'ü severek oynadım 5 çok sarmadı bayadır böyle bir oyun oynayasım vardı 3-4 gibi oynanış videolarına vesaire baktım hoşuma gitmedi değil açıkçasıTabiki hayırkesinlikle değmez
ama battlefield serisine bayılıyorsan (seviyorsan değil bayılıyorsan :d)
alabilirsin fiyatı ucuz
evet bende var aşırı sarıyor maşallahı varParan varsa neden olmasın oyun gayet iyi
alınır güzel bir oyunEA Steamde büyük bir indirim yapmış ve en çok ilgimi çeken BF2042'nin 150₺'ye düşmesi oldu alınır mı?
bf1-3-4 ü çok oynadım hocam 3 çok sarıyordu beni artık oyuncusu da kalmadı güncel değil o yüzden yeni nesil için merak ettimGrafik falan muthis ama hala BF1 oynamaktan kopamadım ben.Online mevzusu atmosferi cok farklı bf1 de,2042 alınır mı sorusuna da alinir diyorum ama bi nostalji yapip bf1 e bi bak derim.
600₺den düştü 150yepahalı biraz kanka heralde