- Konuyu başlatan
-
tüm bf serilerini oynadım hepsi var kankaAlınmaz onun yerine battlefield 5 al hikaye hemde online sarar
150 liramı doğru harcamak istiyorum dostum vermesinde değilim 150 liraya başka daha güzel oyunlar da alabilirim fikir soruyorum ilgimi çekiyor seni de alakadar etmiyor benim 150 lira verip verememem150 lira da verirsin herhalde kanka taksit falan yaptır al ilgini çekmiyorsa da almazsın olur biter
benim kanım ısınmadı ya battlefield 1 i daha çok sevdim ama güzel indirim oyunda güzel alınırEA Steamde büyük bir indirim yapmış ve en çok ilgimi çeken BF2042'nin 150₺'ye düşmesi oldu alınır mı?
O fiyata değer kankam oynarsın bi gün mutlakaEA Steamde büyük bir indirim yapmış ve en çok ilgimi çeken BF2042'nin 150₺'ye düşmesi oldu alınır mı?
Oyunun tanıtım aşaması çok iyi geçti, oynayanlardan da güzel yorumlar aldı. 150 verilir broEA Steamde büyük bir indirim yapmış ve en çok ilgimi çeken BF2042'nin 150₺'ye düşmesi oldu alınır mı?
knk bende onu düşünüyorum ya sen aldın mı ?bf1-3-4 ü çok oynadım hocam 3 çok sarıyordu beni artık oyuncusu da kalmadı güncel değil o yüzden yeni nesil için merak ettim
Post automatically merged:
600₺den düştü 150ye
yeni çıkacak oyun? yeni BF oyunu mu çıkıyor???Al gitsin kardeşim valla içinde varsa al direk. Çünkü bf2042 den bahsediyorsun.. Ama yeni çıkacak oyuna bak derim
Alınabilir, fakat onun yerine farklı oyunlar tercih edebilirsin. Oyunu oynayanların sayısı ilk başta daha fazlaydı her oyunda olduğu gibi git gide düştü, fakat bence alınmaya değer eskiden durumu daha kötüydü en azından toparlandı.EA Steamde büyük bir indirim yapmış ve en çok ilgimi çeken BF2042'nin 150₺'ye düşmesi oldu alınır mı?
150tl de para değil be knk da oyun da ehhh işteeeAlınabilir, fakat onun yerine farklı oyunlar tercih edebilirsin. Oyunu oynayanların sayısı ilk başta daha fazlaydı her oyunda olduğu gibi git gide düştü, fakat bence alınmaya değer eskiden durumu daha kötüydü en azından toparlandı.
kardeşim adam BF2042 Alınır mı ? diye soruyor sen ne diyorsun?battlefield 1 oyna eğer oynamadıysan
Valla 150 tl iyi para hacı oyun da işte ortalama bir oyun şahsen150tl de para değil be knk da oyun da ehhh işteee
al kanka ben aldım baya sarıyorEA Steamde büyük bir indirim yapmış ve en çok ilgimi çeken BF2042'nin 150₺'ye düşmesi oldu alınır mı?
alınmazEA Steamde büyük bir indirim yapmış ve en çok ilgimi çeken BF2042'nin 150₺'ye düşmesi oldu alınır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?