konuyu actıktan sonra 4 kişi aldı herhangi bir hata bildirmediler.mavi ekran sorunu fixlendi mi
Dostum bu adamdan almadım. Başka bir siteden aldım fakat hileyi sorunsuz kullanabileceğin max süre 30 dk'yı geçmez. Neden diye sorarsan; sürekli mavi ekran hatası veriyor.satın alan varmı aktif olarak kullanan varmı ?
Başka bir siteden aldım. (whsatano) diye, sürekli mavi ekran hatası veriyor. Dün saat 11 sıraların da aldım, toplam da 2-3 saat kullandım. Pc'yi komple temiz format attım fakat yine işe yaramadı. Yani Fecurıty sıkıntılı bir programmavi ekran sorunu fixlendi mi
kesinlikle ordan alma dostum . pc nin ırzına geçiyor ve düzelmiyor ancak güncelleştirmeleri geri al dersen düzeliyor . bıos bildiğin soft brıck oluyor . çok sıkıntılı ve arkadasında durmuyolarDostum bu adamdan almadım. Başka bir siteden aldım fakat hileyi sorunsuz kullanabileceğin max süre 30 dk'yı geçmez. Neden diye sorarsan; sürekli mavi ekran hatası veriyor.
Başka bir siteden aldım. (whsatano) diye, sürekli mavi ekran hatası veriyor. Dün saat 11 sıraların da aldım, toplam da 2-3 saat kullandım. Pc'yi komple temiz format attım fakat yine işe yaramadı. Yani Fecurıty sıkıntılı bir program
aldım kullanıyorum . memnunumsatın alan varmı aktif olarak kullanan varmı ?
Fecurity sakın almayın 1 günlük aldım 210TLye herşey çok güzeldi aim botu falan mükemmel wall hackı mükemmel fakat key günü bitti para biriktirip 1 aylık alıcaktım sonraki gün bi uyandım mikrosoft hesabınıza biri girdi falan diyo PCdeki epostalarımın hepsi çalınmış sorun sendedir diyenler ilkkez pubg hilesi denedim ilkkez fecurity kullandım telefonumda olan ayrı açık olan epostalarımda hiçbi sorun yok sadece bilgisayarda olanlarda hesabınıza biri erişti bildirimi geldi tüm hesapların şifresini degiştirip pcye format attım hemen sakın almayın bu mesajı görenler de güvenilir bi hile önerirse çok sevinirim sadece wall hack olsa yeter banaDostum bu adamdan almadım. Başka bir siteden aldım fakat hileyi sorunsuz kullanabileceğin max süre 30 dk'yı geçmez. Neden diye sorarsan; sürekli mavi ekran hatası veriyor.
Başka bir siteden aldım. (whsatano) diye, sürekli mavi ekran hatası veriyor. Dün saat 11 sıraların da aldım, toplam da 2-3 saat kullandım. Pc'yi komple temiz format attım fakat yine işe yaramadı. Yani Fecurıty sıkıntılı bir program
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?