Selling Battlefield 2042, BF 5, BF 1 | Fecurity Hack 1 Day | Hile Satın Al | 7/24 Destek

Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

BF 2042, BF 5, BF 1 Fecurity Hack 1 Day 147,85 TRY
BF 2042, BF 5, BF 1 Fecurity Hack 7 Day 793,60 TRY
BF 2042, BF 5, BF 1 Fecurity Hack 30 Day 1252,33 TRY

Battlefield 2042 için Fecurity hilesi hakkında bilgi bulabilirsiniz. BF2042 oyun deneyiminizi geliştirmek için güvenilir bir yazılım arıyorsanız, Fecurity mükemmel bir seçimdir.
İşte nedenleri:
Gelişmiş Aimbot: Fecurity, birden fazla özelleştirilebilir ayar, iki çalışma modu (vektör ve sessiz), önceden yapılandırılmış ayarlar ve son derece hassas nişan alma özellikleri sunan en iyi aimbotlardan birini sağlar.
Yüksek Kaliteli Görsel Özellikler: Kullanıcı dostu ve sezgisel ESP (Wallhack), şık ve ergonomik bir menü tasarımı ile optimize edilmiş performans sunar.
Ekstra Özellikler: Aimbot ve ESP'nin yanı sıra, dahili bir spoofer içerir ve BF1, BF5 ve BF2042 gibi Battlefield serisinin diğer oyunlarını da destekler.
1739805523_battlefield-2042-fecurtiy-hack_L1SY1tmKiJ.webp

Aimbot (Vectored & Silent)

• Enabled - enable/disable aimbot
  • Aim At Shoot - automatic activation of the aimbot during shooting
  • Vectored Aimbot - vector aimbot simulates human mouse movements and aims at targets
  • Silent Aimbot - silent aim, a powerful type of aim, shots hit targets, but the sight and camera do not move
  • Visible Only - target only enemies not behind walls
  • FOV - the size of the aimbot's working area
  • Draw FOV - show the aiming area on the screen as a circle
  • Degree Per Second - use the aimbot's aiming speed parameter
  • Vertical / Horizontal Degree Per Second - the speed of aim movements when aiming vertically / horizontally
  • Prediction - predicting the trajectories of target movements
  • Target Switch Delay - delay before changing the target
  • Bones - select body parts that the aim will target
  • First / Second Aim Key - allows you to bind 2 keys to activate aim
  • Nearest Coefficient - % of shots that will be fired at the closest part of the enemy's body to the sight
  • Hitbox Priority - allows you to set priority for different hitboxes

Player ESP (Wallhack)

• Enemy Only - wh only against enemies
  • Visible Only - wh only to characters in line of sight
  • Box ESP - wh in the form of boxes
  • Box Outline - additional outline of boxes (for clarity)
  • Out of View - indicator showing targets outside your viewing angle
  • Health ESP - ESP showing how much HP players have
  • Skeleton - валлхак в виде скелетов персонажей
  • Name - ESP showing player nicknames
  • Distance - distance to targets
  • Max Distance - adjusting the maximum distance for WH
  • Visible Check - different illumination of targets behind a wall and not behind a wall
  • Skeleton Thickness - thickness of skeleton lines
  • Nickname - show players' nicknames

Vehicle ESP (WH)

• Enabled - enable vehicle WH
  • Visible Only - show only visible vehicles (not behind the wall)
  • Enemy Only - highlight only enemy vehicles
  • Vehicle Box - transport boxes
  • Box Outline - add. lining of transport boxes
  • Health ESP - amount of HP for cars
  • Distance - distance to targets
  • Max Distance - limit max. entry distance for military vehicles
  • Visible Check - check for visibility
  • Display Name - show the names of the displayed transport

Misc (Other Features)

• Aim Key - bind your key to activate the aimbot
  • Menu Key - binding your own key to call the cheat menu
  • Custom ESP colors - flexible adjustment of WH colors in BF 2042
  • Distance unit - distance unit (feet or meters)
  • Aimbone Preview - selecting body parts for the aimbot visually (by clicking on the character model in the menu)
  • Spoofer - the cheat has an HWID spoofer to bypass blocking

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
satın alan varmı aktif olarak kullanan varmı ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
satın alan varmı aktif olarak kullanan varmı ?
Dostum bu adamdan almadım. Başka bir siteden aldım fakat hileyi sorunsuz kullanabileceğin max süre 30 dk'yı geçmez. Neden diye sorarsan; sürekli mavi ekran hatası veriyor.

mavi ekran sorunu fixlendi mi
Başka bir siteden aldım. (whsatano) diye, sürekli mavi ekran hatası veriyor. Dün saat 11 sıraların da aldım, toplam da 2-3 saat kullandım. Pc'yi komple temiz format attım fakat yine işe yaramadı. Yani Fecurıty sıkıntılı bir program

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
win 11 24h2 sürümünde çalışırmı

Dostum bu adamdan almadım. Başka bir siteden aldım fakat hileyi sorunsuz kullanabileceğin max süre 30 dk'yı geçmez. Neden diye sorarsan; sürekli mavi ekran hatası veriyor.

Başka bir siteden aldım. (whsatano) diye, sürekli mavi ekran hatası veriyor. Dün saat 11 sıraların da aldım, toplam da 2-3 saat kullandım. Pc'yi komple temiz format attım fakat yine işe yaramadı. Yani Fecurıty sıkıntılı bir program
kesinlikle ordan alma dostum . pc nin ırzına geçiyor ve düzelmiyor ancak güncelleştirmeleri geri al dersen düzeliyor . bıos bildiğin soft brıck oluyor . çok sıkıntılı ve arkadasında durmuyolar

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
@MAJORR dan aldım bu arkadaşdan sonra ilaç gibi geldi majordan alın

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
1günlük aldım ve araklısız saatlerce oynadım banda yemedim gayet düzgün çalışıyor

Üye
1 HİZMET YILI

Fecurity sakın almayın 1 günlük aldım 210TLye herşey çok güzeldi aim botu falan mükemmel wall hackı mükemmel fakat key günü bitti para biriktirip 1 aylık alıcaktım sonraki gün bi uyandım mikrosoft hesabınıza biri girdi falan diyo PCdeki epostalarımın hepsi çalınmış sorun sendedir diyenler ilkkez pubg hilesi denedim ilkkez fecurity kullandım telefonumda olan ayrı açık olan epostalarımda hiçbi sorun yok sadece bilgisayarda olanlarda hesabınıza biri erişti bildirimi geldi tüm hesapların şifresini degiştirip pcye format attım hemen sakın almayın bu mesajı görenler de güvenilir bi hile önerirse çok sevinirim sadece wall hack olsa yeter bana

Kendine Yaslanan Dik Yürür
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
GÜNCEL Mİ ?

laylaylom
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
windows 11 son sürümde çalışır mı

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yıllar önce bu hileyi satın aldım yardımcı olduğu yok parayı aldı kaçtı hile kendisinin değil çalışmadı güvenilir birisi değil ticaret yapmayın