2 Kas 2023 #1 meyloysge Kendin ol Zaten herkes alındı Uzman Üye Katılım 22 Tem 2023 Mesajlar 284 Tepki puanı 18 Ödüller 2 Sosyal 2 HİZMET YILI EUA diye bir kayıt geliyor, key istiyor. Hiçbir şekilde multiplayer şeklinde oynayamadım. İade ettim. Bunun çözümü nedir? Moderatörün son düzenlenenleri: 3 Kas 2023
EUA diye bir kayıt geliyor, key istiyor. Hiçbir şekilde multiplayer şeklinde oynayamadım. İade ettim. Bunun çözümü nedir?
Çözüm xtragyne1st 3 Kas 2023 Bence onu denemekten ziyade EA'in desteğine ulaşıp durumu anlatın derim. Muhtemelen key vereceklerdir.
Bence onu denemekten ziyade EA'in desteğine ulaşıp durumu anlatın derim. Muhtemelen key vereceklerdir.
3 Kas 2023 Moderatör #2 xtragyne1st Несмотря на предателей, я все еще стою. Co - Admin Katılım 18 Tem 2017 Mesajlar 11,973 Çözümler 595 Tepki puanı 6,680 Ödüller 21 8 HİZMET YILI EA App ile denediniz mi? EA App ile açmayı deneyin. Oyla 0 Olumsuz oyla
3 Kas 2023 Konuyu başlatan #3 meyloysge Kendin ol Zaten herkes alındı Uzman Üye Katılım 22 Tem 2023 Mesajlar 284 Tepki puanı 18 Ödüller 2 Sosyal 2 HİZMET YILI xtragyne1st' Alıntı: EA App ile denediniz mi? EA App ile açmayı deneyin. Genişletmek için tıklayın ... ea App hiçbir şekilde girişe izin vermiyor staem üzerinden aldım ea app indirdim steamı ea app bağladım giriş yaparken tekrardan key istedi oyunu dirkt ea appden alsam olurmu sizde Oyla 0 Olumsuz oyla
xtragyne1st' Alıntı: EA App ile denediniz mi? EA App ile açmayı deneyin. Genişletmek için tıklayın ... ea App hiçbir şekilde girişe izin vermiyor staem üzerinden aldım ea app indirdim steamı ea app bağladım giriş yaparken tekrardan key istedi oyunu dirkt ea appden alsam olurmu sizde
3 Kas 2023 Moderatör #4 xtragyne1st Несмотря на предателей, я все еще стою. Co - Admin Katılım 18 Tem 2017 Mesajlar 11,973 Çözümler 595 Tepki puanı 6,680 Ödüller 21 8 HİZMET YILI Bence onu denemekten ziyade EA'in desteğine ulaşıp durumu anlatın derim. Muhtemelen key vereceklerdir. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Bence onu denemekten ziyade EA'in desteğine ulaşıp durumu anlatın derim. Muhtemelen key vereceklerdir.
3 Kas 2023 Konuyu başlatan #5 meyloysge Kendin ol Zaten herkes alındı Uzman Üye Katılım 22 Tem 2023 Mesajlar 284 Tepki puanı 18 Ödüller 2 Sosyal 2 HİZMET YILI xtragyne1st' Alıntı: Bence onu denemekten ziyade EA'in desteğine ulaşıp durumu anlatın derim. Muhtemelen key vereceklerdir. Genişletmek için tıklayın ... keşke bu konuyu oyunu silip iade etmeden önce yapsaydım Teşekür ederim Oyla 0 Olumsuz oyla
xtragyne1st' Alıntı: Bence onu denemekten ziyade EA'in desteğine ulaşıp durumu anlatın derim. Muhtemelen key vereceklerdir. Genişletmek için tıklayın ... keşke bu konuyu oyunu silip iade etmeden önce yapsaydım Teşekür ederim