Merhabalar, HexWare adlı kullanıcıdan League of Legends için script satın almıştım. İlk önce 1 haftalık deneme süresiyle aldım ve bu süre boyunca ban yemedim. Daha sonra tekrar 1 hafta daha aldım, yine hiçbir sorun yaşamadım. Bunun ardından 1 aylık bir paket satın aldım; ancak bu sefer 2 gün içinde ban yedim. Bu durumun benimle alakalı olduğu söylendi ve bunu kabul edilebilir buldum, bu konuda bir şikayetim yok. Ancak sonrasında işler daha karmaşık bir hale geldi. Riot hesaplarımın 4 tanesi birden banlandı çünkü HWID (donanım kimliği) banı yediğimi bilmiyordum. Bir arkadaşım, eğer spoofer alırsam bu sorunun çözülebileceğini söyledi. Ben de buna istinaden 600 TL karşılığında bir spoofer satın aldım. Bana hangi ayarları yapmam gerektiği detaylıca anlatıldı ve belirtilen tüm adımları eksiksiz şekilde uyguladım. Ardından gece saatlerinde bilgisayarıma uzaktan bağlanarak bazı kurulumlar yaptılar ve oyuna girip oynayabileceğimi söylediler. Ancak, 350 TL’ye aldığım hesabım da kısa süre içinde banlandı. Satıcının bu durumu çözmekle ilgili bir sorumluluk almayacağını ve iade yapılamayacağını belirtti. Durumu HexWare ile görüşmek istedim ve "İade yapar mısın? Eğer yapmayacaksan aynı paketi tekrar verir misin?" şeklinde taleplerimi ilettim. Ancak kendisi hiç geri dönüş yapmadı. Ayrıca, şikayet edeceğimi belirttikten sonra iade yapacağını söyleyip IBAN bilgisi istedi. Fakat bu süreçte bana "Bu para senin ailenden çıkar" gibi tehditkâr ifadeler kullandı. Konuşmalara ait ekran görüntülerini burada paylaşıyorum. Sonuç olarak iademi aldım; ancak hem sizin hem de site yöneticilerinin bu durumdan haberdar olmasını istiyorum. Sadece spoofer ile ilgili değil, genel olarak süreçte sorunlar yaşadım. Ban yenmesinin benimle alakalı olduğunu zaten kabul ettim, yapabileceğim çok fazla bir şey yoktu. Maalesef 350 TL’lik hesabım da çöp oldu. Bilginiz olsun istedim, teşekkür ederim.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap
Giriş Yap