Battlefield 4 Hack - Dword

Çalışıyor Battlefield 4 External Vip Hack v1.2 [2019]

İndirmek için izniniz yok
Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
şimdi yaptım hile çalıştı ancak oyunu oynamak için tıkladıgımda menü alta gidiyor ve hile alta iniyor ne yapmam lazım ilk oyunu açıp bi maça girdim sonra hileyi açtım

Üye
8 HİZMET YILI
Herhalde tek bende çalışmıyo home tuşuna basıyorum geliyo menüsü tam oyuna girince gidiyo ve sadece aim çalışıyo geresi yok

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Herhalde tek bende çalışmıyo home tuşuna basıyorum geliyo menüsü tam oyuna girince gidiyo ve sadece aim çalışıyo geresi yok
Aynı sorun bende de vardı dostum. Önce hileyi açıp daha sonra oyunu açmaya çalış oyunu kapat aç öyle olunca wh ve aim çalışmıyor mlsf.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
kral her şeyi hallettim mis gibi çalışıyo ama windows defender hep truva atı uyarısı veriyo pc'ye ciddi bir zarar falan verir mi bu hile

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
@Fawiess Sıkıntı yok dostum her ne kadar yapımcısı ben olmasamda projeyi buildleyen benim. Tek tek kontrol ettim sisteme zarar verecek virüs vs hiçbir şey yok. Programımızı kullanırken gönül rahatlılığıyla virüs programını kapatabilirsin :)

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
@Fawiess Sıkıntı yok dostum her ne kadar yapımcısı ben olmasamda projeyi buildleyen benim. Tek tek kontrol ettim sisteme zarar verecek virüs vs hiçbir şey yok. Programımızı kullanırken gönül rahatlılığıyla virüs programını kapatabilirsin :)
BF4 te servera girdikten 30 sn sonra felan punkbuster serverdan kickliyor sebebi nedir acaba

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
craklı serverlerde oynayabilirmiyiz bizim internet kafade oynatıyorda crackli bi server bende bilgisiyara indirip oynaya bilme şansım varmı

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hile arkada kalıyor oyunda gözükmüyor sebebi nedir acaba?

Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir sorunum var bende oyun battlelog üzerinden açılıyor yani internet üzerinden bunu düzeltmenin yolu varmı repair yaptım oyunu tekrar yükledim ama hala internet üzerinden serverlere bağlanıyorum.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
hile ayrı exe şeklinde açılıyo oyuna injekt olmuyo sorunu çözün çözebilen varmı ?

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
@nader11ndeu Reis aynı şekilde yapıyorum ama arka sayfada duruyor hile çok garip bir bakabilirmisin ben halledemiyorum ama bir yardımda bulunurmusun

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bf 4 oynamıyorum ama memoryhackers yaptı
Post automatically merged:

adamsınız !!! <3

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
its not working on windowed mode when i pressing home nothing works and also everything like esp or menu disaperade it appears when i switch to extrenal window when i press game it disappears again

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
bf1 için de mi geçerli ? bf1 linki yine buraya yönlendiriyor.