Ekranı tam ekranda açmayın, pencereli veya diğer görüntü modlarında açın.Hile arka planda çalışıyor alt tab yapınca görünüyor ancak oyun ekranına basınca hile kayboluyor. bunu nasıl çözebilirim var mı kullanan bilen bu sorunu?
oyun windows modunda açıyorum hile arka planda açılıyor alt tab yapınca görnüyor oyun ekranında ancak oyuna dönünce hile kayboluyor hocamEkranı tam ekranda açmayın, pencereli veya diğer görüntü modlarında açın.
Zamanında ben windows pencereli moduydu galiba unuttum ama onu kullanıyordum.oyun windows modunda açıyorum hile arka planda açılıyor alt tab yapınca görnüyor oyun ekranında ancak oyuna dönünce hile kayboluyor hocam
tamamdır deneyeceğim teşekkürler.bu arada discord adresine ulaşamıyorum cahilliğimden sanırımZamanında ben windows pencereli moduydu galiba unuttum ama onu kullanıyordum.
Hileyi yükleyip direkt oyuna dönüyordum ekranıma direkt geliyordu.
Başka bir şey yaptığımı hatırlamıyorum, bütün dosyaların kurulu olduğundan emin olun.
Hala çözemezseniz discord adresinizi yazın, sesli olarak elimden geldiğince yardımcı olayım.
Estağfurullah, discord adresimi yazmadım. Siz sorununuzu dediğim şekilde de çözemezseniz discord adresinizi buraya yazın ben sizi ekleyip dönüş sağlayacağım. Rica ederim, iyi geceler dilerim.tamamdır deneyeceğim teşekkürler.bu arada discord adresine ulaşamıyorum cahilliğimden sanırım![]()
discord adresim Emrekbn#2306 hocam müsait olduğunuz zamanda görüşürüz iyi gecelerEstağfurullah, discord adresimi yazmadım. Siz sorununuzu dediğim şekilde de çözemezseniz discord adresinizi buraya yazın ben sizi ekleyip dönüş sağlayacağım. Rica ederim, iyi geceler dilerim.
hocam ekleyemedım yanlıslık var dıyorSenkor#3254 ekle yardımcı olıyım
aynı sorun mu oldu ?bendede oldu
yazılanları harfiyen yaptım ancak olmadığı için konu açtım bendeKonuda yazıyor pencereli modda çalıştırın diye. Konuyu okuduktn sonra hileyi kullanın : https://memoryhackers.org/konular/battlefield-4-external-vip-hack-v1-2-2019.66469/