Üye
Battlefield 3 - Siyah Ekran Ve Çalışmayı Durdurdu Hatası - Çözümü
Özellikle Rusyadan Key Alıp Eng Paketini Yükleyince Oyunun Verdiği Bir Hata,Hata Değil Aslında Yaptığımız Eng Patchi Tam Yapamamamızdan Kaynaklanıyor
İlk Olarak ENG patchi NAsıl Yapıcağımızı Anlatıcam ENG patch'i İndirmiş Olarak Sayıyor ve öyle anlatıyorum.
İndirdiğiniz Dosyanın İçeriğini Gerekli Yerlere Attıktan Sonra
Başlat > Çalıştır > regedit > H_KEY_LOCAL_MACHİNE > Software > Wow6435node > Origin Games > Sağdaki Ekrandan Locale Yazan Yeri en_US Yapıyoruz ve ardından
Başlat > Çalıştır > regedit > H_KEY_LOCAL_MACHİNE > Software > Wow6435node > EA Games > BattleField 3 > Sağdaki Yerden GDFBinary Olan Yeri Krımızı Yerdekiyle Aynı Yapıyoruz
D:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Battlefield 3\GDFBinary_en_US.dll
Ve Ardından Locale Yazan Yeride en_US Olarak Değiştiriyoruz
Oyuna Girin Ve Eğlenceye Devam Edin
Battlefield 3 Oyuna Giriş Yaperken Hata Verme Sorunu [Cözüm]
Oyunu kurduğunuz dosyanın adı Battlefield 3™ Bu şekilde olcaktır.
Aynen bu şekilde son 2 harfi yani '™' Bu işareti siliyoruz.
Battlefield 4 DirectX hatası alanlar için alternatif exe fix çözümü
Bu hatayı alanlar aşağıda vereceğim linkteki dosyayı indirip oyunun kurulu olduğu yere yapıştırsınlar.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
BattleFields 3 MultiPlayer Girerken Hatanın Çözümü
C Diskine Girin Ve Oyunun Kurulu Olduğu Yere Dosyaları Atın
İndirme Linki:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Error a redistributable package (directx) was not installed -DirecX Error hatasının çözümü!
- Battlefield 4'ün kurulu olduğu yere gidiniz.Kurulacağı yeri biz seçmediğimiz için herkesde hemen hemen aynı yerde kurulu olurlar.Bende; "C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4" kurulu.
- Battlefield 4'ün kurulu olduğu yerden " __Installer\directx\redist " klasörüne giriyoruz;
-Redist klasörünün içindeki bulunan dosyalardan DLL ve .exe dosyaları haricindeki bütün .cab dosyalarının hepsini kesin.
-Daha sonra,oradan cab dosyalarını içine atmak için yeni bir klasör(klasörün adı farketmez) açın.
-Cab dosyalarını açtığınız klasörün içine atın. Cab dosyaları.bir işimize yaramayacak.Redist dosyasının içinde sadece DLL ve exe dosyaları kalması gerekiyor.
Daha sonra, oyunu kurmayı veya oyunu açmayı deneyerek sorunun çözülmüş olduğuna bakın.
Battlefield 3 APPCRASH Hatası
1. Adım: Öncelikle bilgisayarınızdaki bu hatayı veren oyunu kaldırın. Benim tavsiyem Your Uninstaller 2010 kurup bilgisayarınızdan oyunu kaldırın.
2. Adım: Başlat'a girin ve arama kısmına msconfig yazın ve enterlayın. Girdikten sonra Başlatma sekmesine gelin ve orada altta Tümünü Devre Dışı Bırak'a tıklayın ve Uygula'ya tıklayıp bilgisayarınızı yeniden başlatın.
3. Adım: Bilgisayarınız açılınca Denetim Masası'ndan Windows Update'e girerek sol menüden Güncelleştirmeleri Denetle'ye tıklayıp güncelleştirmelerin denetlenmesini bekleyin. Biraz bekledikten sonra güncelleştirmeler denetlenmiş olur ve size şu kadar güncelleştirme var der. Tüm güncelleştirmeleri yükleyin. Dil paketleri hariç. Hem önemli olanları hem isteğe bağlıları. Tümünü yükleyin. Bu çok önemli çünkü Microsoft'un yayınladığı bir güncelleştirme, çakışan programları birbirinden ayırıyor. Hangi güncelleştirme bilmiyorum. Bu yüzden hepsinin yüklenmesi gerek.
4. Adım: Tüm güncelleştirmeleri yükledik ve bilgisayarımızı yeniden başlattık. Şimdi ise sıra geldi güvenlik duvarına. Güvenlik duvarınızı her zaman için açık tutun. Bu bizim için önemli. Güvenlik duvarınızı yine Denetim masasından yapabilirsiniz. En sondan beşinci sıradadır.
Şimdi ise geldi tekrar oyunumuzu veya programımızı yüklemeye. Yüklemeyi yaparken şunlara çok dikkat ediyoruz. Örneğin işletim sistemimiz C'de diyelim. Ve o APPCRASH hatası veren oyunumuzu yükleyeceğiz veya programımızı. Yüklemeyi yaparken Normal Yükleme yerine Özel Yükleme yi seçeceğiz. Ve orada oyunun yükleneceği dizin olarak C:\Program Files'ı seçeceğiz. Kesinlikle yükleyeceğimiz dosyanın yüklenme yeri burası olacak. Ve o oyunumuzu veya programımızı buraya yüklüyoruz. Yükleme işlemi bittikten sonra normal bir şekilde programınızı veya oyununuzu açabilirsiniz.
Moderatörün son düzenlenenleri: