ben çalıştıramadım injectledikten sonra hiçbirşey olmuyor sadece arkaplanda overlay diye bir pencere çalışıo ama ekranda bir değişiklik yokEvet hala çalışıyor.
ben çalıştıramadım injectledikten sonra hiçbirşey olmuyor sadece arkaplanda overlay diye bir pencere çalışıo ama ekranda bir değişiklik yokEvet hala çalışıyor.
Windows mode inject et sorunsuz çalışıyor. Yanlız bedava hile oldugu için optimizasyon sorunu var, İşlemcin ve ekran kartının iyi olması gerekiyor.ben çalıştıramadım injectledikten sonra hiçbirşey olmuyor sadece arkaplanda overlay diye bir pencere çalışıo ama ekranda bir değişiklik yok
Hocam bende inject ediliyor fakat oyunu büyütemiyorum büyütürsemde wallhack falan gidiyo gözükmüyor. pencereli tam ekran yapmayıda denedim olmuyorWindows mode inject et sorunsuz çalışıyor. Yanlız bedava hile oldugu için optimizasyon sorunu var, İşlemcin ve ekran kartının iyi olması gerekiyor.
Önerilen sistem: 1660ti veya + ekran kartı İşlemci i5 10 Nesil. Amd: 3600 veya+ İşlemci
Ekli dosyayı görüntüle 67458 Ekli dosyayı görüntüle 67460
DLL nasıl açıcaz? windows mode inject nedir?
Hileyi açtım ama 9 fps ile oynanmmıyor xdBir Enjektör kullanman gerekiyor Extreme V3 olabilir. Nasıl kullanacağına dair videolar bulabilirsin. Windows Mode dediği oyun içerisinde ki Video ayarlarından Pencereli sekmesi. İyi forumlar
Hileyi açtım ama 9 fps ile oynanmmıyor xd
Burda açıkladım. Hilenin optimizasyon sorunu var ve hala tespit edilmedi... Önerilen sistemi kullanın!Hileyi açtım ama 9 fps ile oynanmmıyor xd
GTX 1070 + i7 6700k ile 20 fps de oynatıyor, oda takılıyor sürekli sağlam optimizasyon sorunu var sanki ?Burda açıkladım. Hilenin optimizasyon sorunu var ve hala tespit edilmedi... Önerilen sistemi kullanın!
Ekli dosyayı görüntüle 67584
%80 Kısmını işlemci kullanıyor ve 1660ti, 1070 göre güçsüz bir kart ve eski ayrıca 10 nesil işlemciler tavsiye edilir.GTX 1070 + i7 6700k ile 20 fps de oynatıyor, oda takılıyor sürekli sağlam optimizasyon sorunu var sanki ?