ban mı yedin?yakalanmalar olmadan önce epey kullanıyordum. oldukça stabildi. artık çok kolay yakalanıyor. yine de teşekkürler
ea play ile oynadığım 2 hesap yasaklandı.yakalanmalar olmadan önce epey kullanıyordum. oldukça stabildi. artık çok kolay yakalanıyor. yine de teşekkürler
Any update for detection soon?NOT:Hile DETECTED Olmuştur Ban yeme Riskini Yüksek Hikaye Modunda Kullanabilirsiniz
Öncelikle Merhaba BF5 hilesi isteyenler olmuş Buyurun
ESP
Ekli dosyayı görüntüle 67435
1. dll dosyasını injector ile aynı klasöre atın.
2. Enjektörü yönetici olarak çalıştırın.
3. bfv'yi çalıştırın.
4. Ana menüye/maçta olduğunuzda dll'yi seçip enjekte edin
Test Windows 10 x64
Not: Size 3 tane virus total sonucu koydum biri dll biri injector ve diyeri rar için
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ban mı yedin?
does it stilll work or not?
i tried this cheat earlier and i got banned on 1 account
For you all, it's been DETECTED since 09/2021.
Benim bildiğim esp sadece hikaye modunda oluyor. Multiplayer de atıyor. Soruna gelecek olursak pencere modunda bi deneMonitörüm 1920x1080 ni desteklemiyor 1440x900 de oynyabiliyorum bu yüzden espde kayma oluyor arakdaşlar bi çözümü yokmu bunun yayardımcı olabilecek birisi yokmu
online da da çalışıyor hile sorun olmuyor ama te ksorun dediğim gibi eğer çözünürlüğünüz 1080p değilse wall hack kayma yapıyor yanlış yerde gösteriyor adamları pencere modu olsun kenarsız olsun tam ekran olsun hepsinde denedim sorun aynıBenim bildiğim esp sadece hikaye modunda oluyor. Multiplayer de atıyor. Soruna gelecek olursak pencere modunda bi dene
Post automatically merged:
Kardeşim hileyi kullanan var mı bende oyundan atıyor