Battleye bypass yapabilicek birini arıyorum (ücretli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
benim kendi yazmış oldugum bypass mevcut istersen discorddan konuşabiliriz.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bir süre sonra algılanıyor kardeşim hiç boş yere para verme. Hem BattlEye olunca sürekli güncellenmesi gerek driverı sen yapana kadar hemen sonraki güncellemede algılıyor uğrastıgınada degmez. Hadi basarılı oldun kullandın gecici olarak kullanırsın sonra gine BAN

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
battle eye bypassı atlayan birinimi arıyosun :d yanlış sitedesin dostum bu sitede okadar yetenekli kimse yok mm için bile güvenli olucak kimse yok :D paranı çarcur etme boşuna bakcağın yeri bilmiyosan zaten arama boşuna

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Elimde bypas var kendimiz kuruyoruz ve ban riski vemriyoruö hicbir şekilde kardeşim ulaşmak isterseniz beklerim tabikide.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
burda gel bypass vereyim diyenlerin hepsi kernel suspendcidir :p maksimum 30 dakika içerisinde tekrar battleye devreye girer çöpten bypasslara para verme dostum
kernel suspendci kaldımı o 2 sene önceydi benim bypass ım kendi imzalı driver ımdan oluşuyor battleye driverimi checkleyemiyor çünkü driverlar bilgisayarların tanrılarıdır.

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
burda gel bypass vereyim diyenlerin hepsi kernel suspendcidir :p maksimum 30 dakika içerisinde tekrar battleye devreye girer çöpten bypasslara para verme dostum

sence BE kernel suspend için check edecek bir değer döndürmüyor mudur? ezber terimden konuştuğun ne kadar da belli. BE driver bypassta bile pipleri kontrol ediyor bırak kernel suspend etmeyi pipleri temizlemeyi unutursan bile BE'yi geçemezsin oyuna crash verdirir.

Banlı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
sence BE kernel suspend için check edecek bir değer döndürmüyor mudur? ezber terimden konuştuğun ne kadar da belli. BE driver bypassta bile pipleri kontrol ediyor bırak kernel suspend etmeyi pipleri temizlemeyi unutursan bile BE'yi geçemezsin oyuna crash verdirir.
aynen aynen

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Sende belliki iyi bir bypass var paylaş da herkes kullansın nası olsa güncellemeyide biliyorsundur

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Sende belliki iyi bir bypass var paylaş da herkes kullansın nası olsa güncellemeyide biliyorsundur

bu forumun tek akıllısı sen misin? evet bende kendi yazdığım bypass var sizin hayaliniz olan anti cheatları geçiyorum. ücretsiz bir şekilde paylaşmak gibi bir düşüncem de yok. salın şu armut piş ağzıma düş olaylarını.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bu forumun tek akıllısı sen misin? evet bende kendi yazdığım bypass var sizin hayaliniz olan anti cheatları geçiyorum. ücretsiz bir şekilde paylaşmak gibi bir düşüncem de yok. salın şu armut piş ağzıma düş olaylarını.
armıt püş agzıma düşü nerden çıkardın benim kendi bypass ım var bende geçiyorum. ama millete battleye geçiyorum oyunun içinden geçiyorum sizce anca sag elınızı şey yapın gıbı ımaj vermıyorum. ınsanların kafasına burda küçük yaşta ve kodlama ya yaşı yetmeyen kafası almayanlar var bu insanlar kuduruyor herkesde var bende yok diye onlarıda düşün biraz anladın mı ?

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
küçük yaşta ve kodlama ya yaşı yetmeyen kafası almayanlar var

bu ne alaka şimdi kodlamanın yaşı mı var? kafası almıyosa hile de yazıp kullanmasın. gitsin parasını versin alsın hilesini oynasın, dilencilik yapmanın ne manası var?

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
bu ne alaka şimdi kodlamanın yaşı mı var? kafası almıyosa hile de yazıp kullanmasın. gitsin parasını versin alsın hilesini oynasın, dilencilik yapmanın ne manası var?
bakış açın çok yanlış kodlamanın yaşımı var diyorsun orda haklısın ama yaşı küçük olanın mantıgı almıyor o kodlamaları kafası almıyosa hile kullanmasın tamam internetteki hilelerle yetınıyorlar parasını versin alsın belki parasıda yok sen burda bypass ım var diyorsun özeniyorlar ellerini ıssırıyorlar herkesde hile var bende yok kendini boş zannediyorlar övünmezsen sevinirim tabiki sen bilirsinde bana kalırsa övünerek insanları özendirme

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
BE yi sokaktaki çocukta geçiyor kardeşim. RUST taki EAC'a bi el atta bizi sevindir madem çok bilgilisin :mum:

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
BE yi sokaktaki çocukta geçiyor kardeşim. RUST taki EAC'a bi el atta bizi sevindir madem çok bilgilisin :mum:

Sayın yönetici, madem sokaktaki çocuk da geçiyor bu forumdaki bypass dilencileri dünya dışı varlık falan mı? Rust hiçbir zaman ilgimi çekmedi, eğer bir gün ilgim rust'ta hile yapmak olursa allahın bildiğini kuldan neden saklayayım, paylaşırım elbette.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...