Üye
Battleeye anti-cheat i atlayabileceğim bi program yazabilecek birine ihtiyacım var. emek karşılığı verilecek tabi ki
kernel suspendci kaldımı o 2 sene önceydi benim bypass ım kendi imzalı driver ımdan oluşuyor battleye driverimi checkleyemiyor çünkü driverlar bilgisayarların tanrılarıdır.burda gel bypass vereyim diyenlerin hepsi kernel suspendcidirmaksimum 30 dakika içerisinde tekrar battleye devreye girer çöpten bypasslara para verme dostum
burda gel bypass vereyim diyenlerin hepsi kernel suspendcidirmaksimum 30 dakika içerisinde tekrar battleye devreye girer çöpten bypasslara para verme dostum
aynen aynensence BE kernel suspend için check edecek bir değer döndürmüyor mudur? ezber terimden konuştuğun ne kadar da belli. BE driver bypassta bile pipleri kontrol ediyor bırak kernel suspend etmeyi pipleri temizlemeyi unutursan bile BE'yi geçemezsin oyuna crash verdirir.
Sende belliki iyi bir bypass var paylaş da herkes kullansın nası olsa güncellemeyide biliyorsundursence BE kernel suspend için check edecek bir değer döndürmüyor mudur? ezber terimden konuştuğun ne kadar da belli. BE driver bypassta bile pipleri kontrol ediyor bırak kernel suspend etmeyi pipleri temizlemeyi unutursan bile BE'yi geçemezsin oyuna crash verdirir.
Sende belliki iyi bir bypass var paylaş da herkes kullansın nası olsa güncellemeyide biliyorsundur
armıt püş agzıma düşü nerden çıkardın benim kendi bypass ım var bende geçiyorum. ama millete battleye geçiyorum oyunun içinden geçiyorum sizce anca sag elınızı şey yapın gıbı ımaj vermıyorum. ınsanların kafasına burda küçük yaşta ve kodlama ya yaşı yetmeyen kafası almayanlar var bu insanlar kuduruyor herkesde var bende yok diye onlarıda düşün biraz anladın mı ?bu forumun tek akıllısı sen misin? evet bende kendi yazdığım bypass var sizin hayaliniz olan anti cheatları geçiyorum. ücretsiz bir şekilde paylaşmak gibi bir düşüncem de yok. salın şu armut piş ağzıma düş olaylarını.
küçük yaşta ve kodlama ya yaşı yetmeyen kafası almayanlar var
bakış açın çok yanlış kodlamanın yaşımı var diyorsun orda haklısın ama yaşı küçük olanın mantıgı almıyor o kodlamaları kafası almıyosa hile kullanmasın tamam internetteki hilelerle yetınıyorlar parasını versin alsın belki parasıda yok sen burda bypass ım var diyorsun özeniyorlar ellerini ıssırıyorlar herkesde hile var bende yok kendini boş zannediyorlar övünmezsen sevinirim tabiki sen bilirsinde bana kalırsa övünerek insanları özendirmebu ne alaka şimdi kodlamanın yaşı mı var? kafası almıyosa hile de yazıp kullanmasın. gitsin parasını versin alsın hilesini oynasın, dilencilik yapmanın ne manası var?
BE yi sokaktaki çocukta geçiyor kardeşim. RUST taki EAC'a bi el atta bizi sevindir madem çok bilgilisinbu forumun tek akıllısı sen misin? evet bende kendi yazdığım bypass var sizin hayaliniz olan anti cheatları geçiyorum. ücretsiz bir şekilde paylaşmak gibi bir düşüncem de yok. salın şu armut piş ağzıma düş olaylarını.
XİGNCODE BYPASS var mı hocam 1 AY oldu hiçbir yerde bulamadım..BE yi sokaktaki çocukta geçiyor kardeşim. RUST taki EAC'a bi el atta bizi sevindir madem çok bilgilisin![]()
BE yi sokaktaki çocukta geçiyor kardeşim. RUST taki EAC'a bi el atta bizi sevindir madem çok bilgilisin![]()