nası oluyor o iş battleye imzasız driverlerı da tarıyor dijital ımzalı drıver ın olması lazım o da cok zor bır suru para edıyor
c++ kodlama kendıme aıt bypass ım var bypass ı gelıstırebılırm ıstersenBendede All Games Battleye Bypass Var Öyle Lamerlerin Yaptığı 10 Dk lık Bypass Değil Şuan Sadece Geliştircilerle Kullanıyoruz
En iyisi Türkiyedeki yasal açıklıklardan dolayı direk kurumsallaşıp kendi driverinş hazırlayıp imzalamak. Çoğu büyük hile satıcısı direk kernelmode çalışarak imzalı driverlarla bu işi yürütüyorlar. Benim de ileride yapacağım bir hareket kesinlikle. Ama dediğim gibi ülkedeki bu yasal açığın devam etmesi gerekli...İmzalanmış vuln driver her şeyi çözüyor. Piyasada tonlarca detect olmamış vuln driver mevcut.
Kullandığın driver blacklist e girmiştir veya o methodu fixlemişlerdir. UD başka bir vuln driver dene...reis ben imzalı bir driveri bedaisy olarak gösterip bypass yapıyordum fakat dün gelen bir güncelleme ile oyunun ortasında atmaya başladı?
Bende öyle biliyorum süresiz bypass yoktur güncelleme geldikce bypass etkisizleşir arkadaşlarsuresız bypass yok dıye bılıyorum