Battleye neden sürekli ban atıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
1 senenın ardından ızmırdekı evıme geldım hilesiz 1 2 oyun takılayım dedım ama black squat giriyorum ban, zulu giriyorum ban, ark survıval gırıyorum ban , bu nedır arkadasım ? hile kullanmıyorum, kaspersky ile pc tam tarama yaptım ama hala daha ban atıyor battleye . hayatımda kımseye lanet etmedım ama böyle firmaya lanet olsun gercekten ya. hayır şu yüzden ban yedınız diyip yedıgın banın sebebınıde gostermıyo. çat diye aptal aptal ban atıyo. nasıl kurtulurum bu ılletten yardımcı olun lutfen

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Battleye çok güçlü bir anticheat olduğu için böyle oluyor ban attığında genellikle HWID ban atıyor ve hilesizde oynasanız otomatik ban yiyorsunuz

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Battleye çok güçlü bir anticheat olduğu için böyle oluyor ban attığında genellikle HWID ban atıyor ve hilesizde oynasanız otomatik ban yiyorsunuz
bir anti cheat yuzunden benım gibi hile kullanmayıp ban mağdurıyeti olan birsürü insan varsa kusura bakmayında o antı cheat ''iyi'' kavramında degerlendırılemez. hatta vasattır. her ne kadar guclu olursa olsun. 1 tane yanlış tespıt yuzunden binlerce insan madur oluyorsa vasat bir anticheattır o

Efsane Üye
Ödüller
15
6 HİZMET YILI
BattlEye HWID ban atıyor hocam o yüzden banlanıyorsun.

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Çözümü var aslında araştırabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bir anti cheat yuzunden benım gibi hile kullanmayıp ban mağdurıyeti olan birsürü insan varsa kusura bakmayında o antı cheat ''iyi'' kavramında degerlendırılemez. hatta vasattır. her ne kadar guclu olursa olsun. 1 tane yanlış tespıt yuzunden binlerce insan madur oluyorsa vasat bir anticheattır o
Iyi demedim zaten güçlü ancak bazı hile kullanmayanlara da HWID attığını duydum, bu banlardan kurtulmak içinde HWID Spoofer kullanabilirsin google'dan bak araştır.

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bu durumdan muzdarip olan bir kişiyi daha görmek üzücü gerçekten insan İllallah ediyor HWID Spoofer kullanarak önüne geçebilirsiniz bu durumun

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sanırım HWID Spoofer'lerin çoğu para ile satılıyordu önceden öyleydi yani şuanki durumu bilmiyorum bende.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
This is because Battle Eye is the best anti-cheat that works in kernel mode. It not only collects program detection but also user information.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Dostum hwid ban yemissin sen biraz araştır hile acmasanda kullandigin diğer oyunlarda gümler ki gümlemişsin zaten geçmiş olsun

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bedava spoofer bulabilirsin ama ekstra araştırmalar sonucu çalışan bir tane bulursun

KING
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hwid bir spoofer kullanmak sorunu çözebilir

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
denedim hwıd spoofer. oyunun tum dosyalarını silip tekrar yukledım hatta ıp chage falanda denedım nafile..

Üye
5 HİZMET YILI
çözüm olmadığını düşünüyorsun, her zaman öyle değil! :brainfree:

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
belli hem güçlü bir anti-cheat hemde zayıf böle seymi olur adama 1 oyundanda değil hepsinden ban atmışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...