BattlEye yasaklanan kullanıcıların yasağını kaldırdı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Geçtiğimiz günlerde battleye'da bulunan istediğiniz kullanıcıyı yasaklama açığı yüzünden BattlEye kullanan oyunlardan varsa yasağınız kaldırıldı.

bEvF3xw.png

Ekte gördüğünüz
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
isimli unknowncheats forum kullanıcısı paylaştığı bu yöntemin uzun zamandır büyük oyunlar dahilinde bulunduğunu belirtti.

Şahsen kontrol ettiğimde seneler önce durduk yere yediğim Fortnite yasağının kalktığını bizzat gördüm.

Aynı şekilde arkadaşımın da main hesabındaki Pubg yasağının kaldırıldığını gördük.

Konu üzerine BattlEye'dan x üzerinden ufak bir açıklama geldi:

Konuya ait bir twitch yayıncı canlı yayında bu açığı kullanan bir Hileci tarafından yasaklanıyor:

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?​

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
çok kötü oldu oyun hilecilerle dolacak gibi..

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
çok kötü oldu oyun hilecilerle dolacak gibi..
Bugün kontrol ettim fortnite banımın kalktığını düşündüm. Çünkü epic hesabımda yasaklı yazmıyordu (önceden yazıyordu) fakat oyuna girmeye çalışırken yasaklandınız uyarısı tekrar geldi :/

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Bugün kontrol ettim fortnite banımın kalktığını düşündüm. Çünkü epic hesabımda yasaklı yazmıyordu (önceden yazıyordu) fakat oyuna girmeye çalışırken yasaklandınız uyarısı tekrar geldi :/
Gördüklerime göre böyle birşey olmaması lazım ticket attınız mı?

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Gördüklerime göre böyle birşey olmaması lazım ticket attınız mı?
Önceden de ticket oluşturmuştum haksız yere ban yediğim için fakat olumlu bir geri dönüş asla almadım.

Geçtiğimiz günlerde tekrar bir ticket oluşturdum henüz cevaplanmadı.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Önceden de ticket oluşturmuştum haksız yere ban yediğim için fakat olumlu bir geri dönüş asla almadım.

Geçtiğimiz günlerde tekrar bir ticket oluşturdum henüz cevaplanmadı.
anladım. sonu vahim o zaman. ticketi ne zaman oluşturduğunuza bağlı olarak belki hiç açılmayabilir
neden ban yediniz?

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
anladım. sonu vahim o zaman. ticketi ne zaman oluşturduğunuza bağlı olarak belki hiç açılmayabilir
neden ban yediniz?
İnan bende bilmiyorum neden ban yediğimi. Ekranda 3.parti yazılım deniyordu fakat her hangi 3.parti bir uygulama (hile vs) kullanmadım. Daha önce de hwid ban vesaire de yemedim.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
İnan bende bilmiyorum neden ban yediğimi. Ekranda 3.parti yazılım deniyordu fakat her hangi 3.parti bir uygulama (hile vs) kullanmadım. Daha önce de hwid ban vesaire de yemedim.
"Bugün kontrol ettim fortnite banımın kalktığını düşündüm. Çünkü epic hesabımda yasaklı yazmıyordu (önceden yazıyordu) fakat oyuna girmeye çalışırken yasaklandınız uyarısı tekrar geldi :/"
yazmışsınız acaba bilgisayarınızda bu banı tetikleyen bir uygulama mı var?
kontrol etmek silmek isterseniz "Malwarebytes"adında bir uygulama var bilgisayarınızı tümüyle tarıyıp şüpheli gözüken uygulamaları kaldırmanıza işe yarayan bir "gerçek"antivirüs programı.
sanırım can değer de önermişti. tanır mısınız bilmiyorum.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
"Bugün kontrol ettim fortnite banımın kalktığını düşündüm. Çünkü epic hesabımda yasaklı yazmıyordu (önceden yazıyordu) fakat oyuna girmeye çalışırken yasaklandınız uyarısı tekrar geldi :/"
yazmışsınız acaba bilgisayarınızda bu banı tetikleyen bir uygulama mı var?
kontrol etmek silmek isterseniz "Malwarebytes"adında bir uygulama var bilgisayarınızı tümüyle tarıyıp şüpheli gözüken uygulamaları kaldırmanıza işe yarayan bir "gerçek"antivirüs programı.
sanırım can değer de önermişti. tanır mısınız bilmiyorum.
Hesabın banının kalkıp kalkmadığını bambaşka bir bilgisayarda test ettim hocam. Malwarebytes ile falan alakalı bir şey değil.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Hesabın banının kalkıp kalkmadığını bambaşka bir bilgisayarda test ettim hocam. Malwarebytes ile falan alakalı bir şey değil.
hayır ben diyorum ki sana ban yediren başka bir 3. parti uygulaması cihazında olabilir
virüsler bunu yapabiliyor veya oyun virüsü hile sanıyor
bunu temizlemek için bir program sadece

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hayır ben diyorum ki sana ban yediren başka bir 3. parti uygulaması cihazında olabilir
virüsler bunu yapabiliyor veya oyun virüsü hile sanıyor
bunu temizlemek için bir program sadece
Çok bilmişlik gibi olmasın fakat kendim de kendi çapımda developer olarak bir şeyler geliştiriyorum ve trojan veya virüs gibi şeyler konusunda bilgim mevcut. Sistemde her hangi bir problem yok yani her iki cihazda da.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Çok bilmişlik gibi olmasın fakat kendim de kendi çapımda developer olarak bir şeyler geliştiriyorum ve trojan veya virüs gibi şeyler konusunda bilgim mevcut. Sistemde her hangi bir problem yok yani her iki cihazda da.
anladım. tickete cevap gelmedi mi hala? gelirse dmden yaz lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...