♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Bugün kontrol ettim fortnite banımın kalktığını düşündüm. Çünkü epic hesabımda yasaklı yazmıyordu (önceden yazıyordu) fakat oyuna girmeye çalışırken yasaklandınız uyarısı tekrar geldi :/çok kötü oldu oyun hilecilerle dolacak gibi..
Gördüklerime göre böyle birşey olmaması lazım ticket attınız mı?Bugün kontrol ettim fortnite banımın kalktığını düşündüm. Çünkü epic hesabımda yasaklı yazmıyordu (önceden yazıyordu) fakat oyuna girmeye çalışırken yasaklandınız uyarısı tekrar geldi :/
Önceden de ticket oluşturmuştum haksız yere ban yediğim için fakat olumlu bir geri dönüş asla almadım.Gördüklerime göre böyle birşey olmaması lazım ticket attınız mı?
anladım. sonu vahim o zaman. ticketi ne zaman oluşturduğunuza bağlı olarak belki hiç açılmayabilirÖnceden de ticket oluşturmuştum haksız yere ban yediğim için fakat olumlu bir geri dönüş asla almadım.
Geçtiğimiz günlerde tekrar bir ticket oluşturdum henüz cevaplanmadı.
İnan bende bilmiyorum neden ban yediğimi. Ekranda 3.parti yazılım deniyordu fakat her hangi 3.parti bir uygulama (hile vs) kullanmadım. Daha önce de hwid ban vesaire de yemedim.anladım. sonu vahim o zaman. ticketi ne zaman oluşturduğunuza bağlı olarak belki hiç açılmayabilir
neden ban yediniz?
"Bugün kontrol ettim fortnite banımın kalktığını düşündüm. Çünkü epic hesabımda yasaklı yazmıyordu (önceden yazıyordu) fakat oyuna girmeye çalışırken yasaklandınız uyarısı tekrar geldi :/"İnan bende bilmiyorum neden ban yediğimi. Ekranda 3.parti yazılım deniyordu fakat her hangi 3.parti bir uygulama (hile vs) kullanmadım. Daha önce de hwid ban vesaire de yemedim.
Hesabın banının kalkıp kalkmadığını bambaşka bir bilgisayarda test ettim hocam. Malwarebytes ile falan alakalı bir şey değil."Bugün kontrol ettim fortnite banımın kalktığını düşündüm. Çünkü epic hesabımda yasaklı yazmıyordu (önceden yazıyordu) fakat oyuna girmeye çalışırken yasaklandınız uyarısı tekrar geldi :/"
yazmışsınız acaba bilgisayarınızda bu banı tetikleyen bir uygulama mı var?
kontrol etmek silmek isterseniz "Malwarebytes"adında bir uygulama var bilgisayarınızı tümüyle tarıyıp şüpheli gözüken uygulamaları kaldırmanıza işe yarayan bir "gerçek"antivirüs programı.
sanırım can değer de önermişti. tanır mısınız bilmiyorum.
hayır ben diyorum ki sana ban yediren başka bir 3. parti uygulaması cihazında olabilirHesabın banının kalkıp kalkmadığını bambaşka bir bilgisayarda test ettim hocam. Malwarebytes ile falan alakalı bir şey değil.
Çok bilmişlik gibi olmasın fakat kendim de kendi çapımda developer olarak bir şeyler geliştiriyorum ve trojan veya virüs gibi şeyler konusunda bilgim mevcut. Sistemde her hangi bir problem yok yani her iki cihazda da.hayır ben diyorum ki sana ban yediren başka bir 3. parti uygulaması cihazında olabilir
virüsler bunu yapabiliyor veya oyun virüsü hile sanıyor
bunu temizlemek için bir program sadece
anladım. tickete cevap gelmedi mi hala? gelirse dmden yaz lütfenÇok bilmişlik gibi olmasın fakat kendim de kendi çapımda developer olarak bir şeyler geliştiriyorum ve trojan veya virüs gibi şeyler konusunda bilgim mevcut. Sistemde her hangi bir problem yok yani her iki cihazda da.
anladım. tickete cevap gelmedi mi hala? gelirse dmden yaz lütfen
katılıyorum ve açılmaz gibi bu tipiktir çok yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?