Bayram hediyem wolftü çekiliş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
S.a arkadaşlar bugün bayram herkesin bayramını kutlarım öncelikle bayram hediyem olarak wolftü çekiliş yapayım dedim

arkadaşlar çarı alan ilk hediye kutusuna baksın hediyeler orda ama fazla bişi yok baştan söyliyeyeim hediyeler bittmi ister dword hack açın ister

nakit çekin yani keyfinize göre takılın çar 1kazanan ve 1yedek olucak yani kazanan la ilgili bi sorun olursa yedeğe vericem çarı bilgi olsun diye dedim :)

Katılım kosulları/+1rep/katılıyorum yazın yeterli:D

çekiliş 06.07.2016 tarihinde açıklanacak

:resim:
5Vzb8d.jpg

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
A.s size de iyi bayramlar.

Çekiliş kurallarına uyalım lütfen.İyi Forumlar. http://memoryhackers.org/konu-cekilisler-hakkinda-bilgilendirme.mh

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
#MorpHeus' Alıntı:
A.s size de iyi bayramlar.

Çekiliş kurallarına uyalım lütfen.İyi Forumlar. http://memoryhackers.org/konu-cekilisler-hakkinda-bilgilendirme.mh

uydum işte kardeş ne hatamı gördünki

aza

Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Rep Verildi Katılıyorum !!!

Co-Administrator
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
konuna resimini ve çekiliş tarihini ekledim kardeşim

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Co-Administrator
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
8.07.2016 tarihinde, en fazla süreyi yazdım istersen konunu düzenleyip süreyi azaltabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
mstkmlnr' Alıntı:
8.07.2016 tarihinde, en fazla süreyi yazdım istersen konunu düzenleyip süreyi azaltabilirsin

tmm eyw

ben yarın  yapin sabah erkenden

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar sizlere çekilişler hakkında bahsedeceğim. Öncelikle önüne gelen herkes çekiliş yapıyorum diyerek konu açıyor ve kimisi açıklıyor kimisi açıklamıyor. Bu yüzden çekilişlere belirli kurallar koyduk.
Çekiliş konusuna hediye vereceğiniz hesabın resimlerini eklemelisiniz.
Çekilişe katılmak için yapılması gerekenleri yazmalısınız.
Çekiliş süresi en fazla 3 gün olmalıdır.
Sonuçlar 1 kazanan ve 1 yedek kazanan olarak açıklanacak. (Hediye sayınıza göre değiştirebilirsiniz.)
Çekiliş yaptığınızın kanıtını fotoğraf ya da video ile göstermelisiniz.
Çekiliş sonuçlarını, çekiliş yaptığınız konuyu düzenleyerek açıklayınız. Kazananların açıklandığı yorum olarak ekleyin ve konunuzun başlığına AÇIKLANDI yazın. (Örnek "AÇIKLANDI Steam Hesap Çekilişi" gibi.)
Çekilişi kazanan kişiye özel mesaj attığınızın resmini bilgileri göstermeden (bilgilileri karalayarak) konunuza eklemelisiniz.
Çekilişte aksi bir durum olursa yöneticilere özel mesaj yoluyla bildirmelisiniz.

Bu maddelere uymadığınız sürece çekiliş konunuz silinecek ve geçersiz sayılacaktır. İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...