ilkerxy' Alıntı:kardesim sen bugun girdin mi ? dünden beri oyun sec kısmından oyunu seciyorum tamam diyorum ama 2.uyarı olan launcer secildi kısmı gelmiyor yani oyun acılmıyor ?
kardesim bu olmuyor bu fix yemis,dünden itibaren bircok kisi hata aldıgını söylüyor, yaklasık bir saat önce corumlu lite aynı özelliklerde bir tek envanter yok galiba onu paylastı o calısıyor o konuya bakmanı taviye ederim.JanoMax' Alıntı:ilkerxy' Alıntı:kardesim sen bugun girdin mi ? dünden beri oyun sec kısmından oyunu seciyorum tamam diyorum ama 2.uyarı olan launcer secildi kısmı gelmiyor yani oyun acılmıyor ?
Kardeşim bugunde girdim dunde girdim :d neden mi senin sorunun iyi onayını yapamadın demektir o
onayını yap
Şimdi ilk once onayı tıkla dın sonra
http://memoryhackers.org/ sitesine gir bir tıkla ve sarı yandı demi
F5 bir kaç kere tıkladıktan sonra herseyi kapa
sonra yine hileye gel ve oyunu seç inşallah olur ne diyim
olursa emege saygı forum puanı verde .D
ilkerxy' Alıntı:kardesim bu olmuyor bu fix yemis,dünden itibaren bircok kisi hata aldıgını söylüyor, yaklasık bir saat önce corumlu lite aynı özelliklerde bir tek envanter yok galiba onu paylastı o calısıyor o konuya bakmanı taviye ederim.JanoMax' Alıntı:Kardeşim bugunde girdim dunde girdim :d neden mi senin sorunun iyi onayını yapamadın demektir o
onayını yap
Şimdi ilk once onayı tıkla dın sonra
http://memoryhackers.org/ sitesine gir bir tıkla ve sarı yandı demi
F5 bir kaç kere tıkladıktan sonra herseyi kapa
sonra yine hileye gel ve oyunu seç inşallah olur ne diyim
olursa emege saygı forum puanı verde .D
JanoMax' Alıntı:ilkerxy' Alıntı:kardesim bu olmuyor bu fix yemis,dünden itibaren bircok kisi hata aldıgını söylüyor, yaklasık bir saat önce corumlu lite aynı özelliklerde bir tek envanter yok galiba onu paylastı o calısıyor o konuya bakmanı taviye ederim.
emin ol ki oluyor :d ben yapabiliorum
ilkerxy' Alıntı:JanoMax' Alıntı:emin ol ki oluyor :d ben yapabiliorum
kardesim sen bugun girdin mi cidden ?
JanoMax' Alıntı:ilkerxy' Alıntı:kardesim sen bugun girdin mi cidden ?
girdim halada giriom
bide kardeşim arkada cıkabilior yazı alta az bisi cıkar
ilkerxy' Alıntı:JanoMax' Alıntı:girdim halada giriom
bide kardeşim arkada cıkabilior yazı alta az bisi cıkar
aynen kardesim dediklerini yaptım oldu :tesekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?