Süper Üye
guzel kardesım burda mesele heronun kolay olup olmaması degıl script dedıgımız olayın en onemlı olayından bırı target secımı ve amac tf de en verımlı sekılde skıllerı kullanmak. bı heronun scripti olmayınca ''alıstıgın oyun stilini'' yani (scriptle oynama) mekanıgın direk elınden alınıyor ve o sampıyonda gram verım alamıyorsun. el ile oynasan daha ıyı derecede oynarsın gıbı gelıyor. yanı ortaya bir bir program sunuluyorsa her heroda olması gerektıgını dusunuyorum. bugun veya yarın gelmelı dıye beklıyorum fakat uzun zamandır gelmedıgıne gore olmayan herolara gelecegınıde zannetmıyorum. bu olay garip işteknk teemoda bile script acıp napicaksın o kadar yeteneğin yoksa acınası durumdasın belki bunu dediğim icin 2 3 gün ban yicem ama temmoda veya vladda script açıp napican knk gold elodaki adamlar bile neyi ne zaman atıcağını biliyor vladda 5 10 maçtan sonra alısıyorsun yani lafın gelişi söylemissindir umarım teemoya sc eklenme olayını.
kanka Allah aşına rammus ve teemodan ne beklersin ki script ilebraum rammus teemo filan bunlar eksik
reksai mainlerin boynu bükük gücelleme bekliyoruz :/Rek sai de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?