bazı herolarda scnın kodlu olmaması cok sıkıntılı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
evet vlad gragas azir vs vs bunun gıbı op herolarda sc yok ve '' vladta sc ne arasın manuel oyna'' gıbı garip yorumlar atmayın zaten asıl olay sc nın focusu ve skıllerı zamanlamalarına gore atması suan 2 /17 gıdıyorum urfta sırf vladda sc olmadıgı ıcın. kesınlıkle her heroya teemo bıle olsa sc getırılmelı

hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Benim saydığım eksik hero listesi bu:
Anivia (*) --------- Ornn(*)
Aurelion Sol(*) --------- Poppy(*)
Azir (*) -------- Rakan(*)
Braum --------- Rammus
Ekko -------- Rumble(*)
Elise (*) ------- Sejuani
Fiddlesticks ------- Shaco
Galio (*) --------- Shen(*)
Gankplank(*) ------- Shyvana
Gnar (*) ------- Singed
Gragas (*) ------ Skarner
Hecarim ------- Sona(*)
Heimerdinger ------ Swain(*)
İvern (*) ------ Tahm Kench
Kayn (*) ------ Leblanc(*)
Trundle ------ Leona (*)
Udyr ------ Vi
Malhazar ------ Vladimir(*)
Maokai ----- Malphite (*)
Warwick ----- Nunu
Yuumi ----- Zac
Yorick (*) ------ Zoe(*)

Şu yıldızlı herolara gelse çok güzel olur...(Combo menüsü bile gelse yeterli çoğu hero için. Ne yazıkki yukarıdakilerin combo menüsü bile yok.)
Umarım zamanla eklenirler.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
braum rammus teemo filan bunlar eksik

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Script zaten yeni çıkmadı mı ? İlerleyen zamanlarda getireceklerinden eminim

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
knk teemoda bile script acıp napicaksın o kadar yeteneğin yoksa acınası durumdasın belki bunu dediğim icin 2 3 gün ban yicem ama temmoda veya vladda script açıp napican knk gold elodaki adamlar bile neyi ne zaman atıcağını biliyor vladda 5 10 maçtan sonra alısıyorsun yani lafın gelişi söylemissindir umarım teemoya sc eklenme olayını.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
knk teemoda bile script acıp napicaksın o kadar yeteneğin yoksa acınası durumdasın belki bunu dediğim icin 2 3 gün ban yicem ama temmoda veya vladda script açıp napican knk gold elodaki adamlar bile neyi ne zaman atıcağını biliyor vladda 5 10 maçtan sonra alısıyorsun yani lafın gelişi söylemissindir umarım teemoya sc eklenme olayını.
guzel kardesım burda mesele heronun kolay olup olmaması degıl script dedıgımız olayın en onemlı olayından bırı target secımı ve amac tf de en verımlı sekılde skıllerı kullanmak. bı heronun scripti olmayınca ''alıstıgın oyun stilini'' yani (scriptle oynama) mekanıgın direk elınden alınıyor ve o sampıyonda gram verım alamıyorsun. el ile oynasan daha ıyı derecede oynarsın gıbı gelıyor. yanı ortaya bir bir program sunuluyorsa her heroda olması gerektıgını dusunuyorum. bugun veya yarın gelmelı dıye beklıyorum fakat uzun zamandır gelmedıgıne gore olmayan herolara gelecegınıde zannetmıyorum. bu olay garip işte

Bir sevmek bin defa ölmek demekmiş
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Script genellikle adc şampiyonlarında kusursuz yani anlaşılır ama diğerleri de olsa güzel olurdu

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
For sure this will be included in the script in the future, I have faith lol

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ya siz niye o heroda scyi napcan diyoniz ki ? hile değil mi bu ? isteyen istediği heroyu scyle oynar. o zaman neden lazysharp bu herolara sc yaptı. benim açtığım konuda da böyle yazıyolar. patlıyorum sinirden. ben belki urfta braum, shen, ornn oynamak istiyorum scyle. ama çokta inanmıyorum yapılacağına. çünkü 2 3 günde birsürü hero yapılabildiyse bunları yapmıyolar demektir.

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Umarım en hızlı en güzel şekilde gelir tüm herolara

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
güncelleme atabilirler

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
cruder şampiyonları, göndericilere müdahale etmek ve yardımcı olmak için daha fazla komut dosyası kullanır, renek içinde scipt kullanmaz veya rek çıktığında ve yükleneceğini düşünür.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ilerleyen zamanlarda gelebilir kodu olmayan herolarda güncellemelerle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...