Bazı Oyunlarda Hile Yapmak/Kullanmak Sizce Nasıl Bir Durum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben bazı oyunlarda hile kullanırım bazılarında asla.

Şimdi diyelimki oyundayız ve karşında hile var seni sürekli hile ile öldürüp duruyor ve senin 2 gramlık oyun zevkinin içinden geçiyor.

Heves kalmıyor sinirleniyorsun. bu karşıdaki adam bunların sebebi.

Bende sinirlenip hile indiriyorum yada kodluyorum.
sonra bi güzel onun içinden geçiyorum.

Benim düşüncem hile kullanıp milletin oyun zevkini kaçırmak yerine hilecilere karşı açıp hilecileri bezdirmekten yana.

Sizce ??

multi genre producer
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Dostum bende hile açık oluyor ama özelliklerini kapatıoyrum karşımdaki hileyse anlarım açıyorum hileyi hileyle oynuyorum yani hileyle hilelere karşı oynuyorum :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Abi az önce karşılaştım, Adamlar 4 kişi birden Uçarak yanıma gelip tek mermi de öldürüyorlar. ne olduğunu bile anlamıyorsun. Sonuna kadar izledim Erangel denizden araba ile uçarak geçiyorlar. Hani hilecilere karşı bizde Dword dan ESP Açıyoruz da, bu adamlar artık almış başını gitmiş uçarak içimizden geçiyorlar Fayda etmiyor. + Adamlar Çok pahalı kasılmış emek verilmiş hesaba sahipler hepsi klan halinde yani Bunu Apaçık şekilde kullanıp ban da yemiyorlar. Allah aşkına varmı şu arapların kullandığı hilenin linki vs ?

Son düzenleme:
I Still Know Kung Fu
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dedi. hile formunda konu açan arkadaş :)

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Ben hile kullanmıyorum gayet memnunum , eğer bir oyunda gereğinden fazla hile varsa zaten o oyun oynanmamalı ancak eğer hile ile oynamak istiyorsanız hile havuzunun içerisine atlayabilirsiniz Csgo gibi .

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Ben hile kullanmıyorum gayet memnunum , eğer bir oyunda gereğinden fazla hile varsa zaten o oyun oynanmamalı ancak eğer hile ile oynamak istiyorsanız hile havuzunun içerisine atlayabilirsiniz Csgo gibi .
Şimdi hileli olduğu zaman hile mi denk geliyor kesin olarak

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hayır kesin olarak değil ama şu anda ücretsiz Csgo'ya girersen canlı olarak Hwh'yi deneyimleyebilirsin .
CS Zaten hilenin ağa babası, isteyen gider orada açar hilesi iyi olan kazanır da konu Pubg şuan için.. İstesen de istemesen de yukarıda dediğim gibi Çok manyak yada basit Esp hileler denk geliyor her oyun oluyor illaki. birbirlerini keserlerse anca o maç karşına çıkmıyor. Bu seni sabretsen de belli bir süre sonra rahatsız etmiyor mu ? aslında Etse de yapacak bir şeyin yok zaten haklısın.

Şahane ayrıca hile açmazsan az hile gelir diye bi olay yok. Her şekil de geliyor emülatörde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...