Bazı Oyunlarda Klavyede Sorun Yaşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
#KonuKilit Sorun çözüldü

Selamlar. Öncelikle 1 ay önce Streamer Life Simulator isimli oyuna girdiğim zaman oyun içersinde karakter ileri ve sola doğru kendi kendine hareket ettiğini fark ettim (w+a basılı kalıyor sanırsam) ardından format attım. Streamer Life Simulator'de sorun devam etmekte. Bu gün Watch Dogs 2 yükledim ve bu oyunda da aynı sorunu yaşıyorum. Başka hiçbir oyunda bu sorunları yaşamıyorum. Lütfen Yardımcı olun

*Edit* : Watch Dogs 2 oyununda mause imleci gözükmüyor menüde vs.. hiçbir şey yazamıyorum zorlayarak oyuna giriş yaptım.

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
Aygıt yöneticisnden kalvyelere gir driverleri güncelle güncel degilse güncelse faxa bastın demektir büyük ihtimal klavieee çöp

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Aygıt yöneticisnden kalvyelere gir driverleri güncelle güncel degilse güncelse faxa bastın demektir büyük ihtimal klavieee çöp
Klavyemin driveri kurulu, tekrar kontrol ettim ve güncel. Klavye çöp olsa her yerde w ve a tuşu basılı olurdu. Sadece bazı oyunlarda oluyor.

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bazen kırıntı falan kaçıyor klavyenin aralara sıkıntı yapıyor çıkart tuşlarını güzelce temizle klavyeyi

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Klavyemi 2 gün önce temizledim. Klavyeden kaynaklı olsa zaten her yerde w ve a tuşu basılı kalır diye düşünüyorum.
bilmiyorum dostum hani şuan tahmin yürüterek konuşuyorum belki de oyunlar klavye ile optime sorunu yaşıyordur ne de olsa hepsinde olmuyor diyorsun oynadığın oyunlarda problem olabilir. gereksiz bi tahmin olduğunu düşünyorsan yanıtlaya bilirsin kaldırırm yorumu

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bilmiyorum dostum hani şuan tahmin yürüterek konuşuyorum belki de oyunlar klavye ile optime sorunu yaşıyordur ne de olsa hepsinde olmuyor diyorsun oynadığın oyunlarda problem olabilir. gereksiz bi tahmin olduğunu düşünyorsan yanıtlaya bilirsin kaldırırm yorumu
Yorumu kaldırmanı gerektiren bir şey yok ortada. Yine de teşekküre ederim.

in love with AMD
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Gamepad, Joystick, Controller vb. bağlı ise çıkart tekrar dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...