Klavyemin driveri kurulu, tekrar kontrol ettim ve güncel. Klavye çöp olsa her yerde w ve a tuşu basılı olurdu. Sadece bazı oyunlarda oluyor.Aygıt yöneticisnden kalvyelere gir driverleri güncelle güncel degilse güncelse faxa bastın demektir büyük ihtimal klavieee çöp
Klavyemi 2 gün önce temizledim. Klavyeden kaynaklı olsa zaten her yerde w ve a tuşu basılı kalır diye düşünüyorum.bazen kırıntı falan kaçıyor klavyenin aralara sıkıntı yapıyor çıkart tuşlarını güzelce temizle klavyeyi
bilmiyorum dostum hani şuan tahmin yürüterek konuşuyorum belki de oyunlar klavye ile optime sorunu yaşıyordur ne de olsa hepsinde olmuyor diyorsun oynadığın oyunlarda problem olabilir. gereksiz bi tahmin olduğunu düşünyorsan yanıtlaya bilirsin kaldırırm yorumuKlavyemi 2 gün önce temizledim. Klavyeden kaynaklı olsa zaten her yerde w ve a tuşu basılı kalır diye düşünüyorum.
Yorumu kaldırmanı gerektiren bir şey yok ortada. Yine de teşekküre ederim.bilmiyorum dostum hani şuan tahmin yürüterek konuşuyorum belki de oyunlar klavye ile optime sorunu yaşıyordur ne de olsa hepsinde olmuyor diyorsun oynadığın oyunlarda problem olabilir. gereksiz bi tahmin olduğunu düşünyorsan yanıtlaya bilirsin kaldırırm yorumu
Zaten güncel dostum :/kanka aygıt yöneticisinden klavye ayarlarını güncel tutman daga ıyı olur ve sorunun cozulmus olur
Evet, takılı. Şuan çıkartıp tekrardan deneyeceğim. Ona göre geri dönüş sağlarım. TeşekkürlerGamepad, Joystick, Controller vb. bağlı ise çıkart tekrar dene.
Rica ederim, bu tür problemler genelde Joystick, Gamepad, Direksiyon vesaire yüzünden kaynaklanıyor.Evet, takılı. Şuan çıkartıp tekrardan deneyeceğim. Ona göre geri dönüş sağlarım. Teşekkürler
Tam da cevap yazmaya girdiğimde sen yazdın. Watch Dogs 2 de test ettim. Ve sorunumun çözüldüğünü gözlemledim. Çok teşekkür ederimRica ederim, bu tür problemler genelde Joystick, Gamepad, Direksiyon vesaire yüzünden kaynaklanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?