(bcvclinktl vb )Link tıklama botu olan / yapabilecek var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar para kazanmak sandığınız kadar kolay birşey değil :D. Eskiden bir sürü yöntem vardı çalışan. Fakat şu anda hiç bir bot piyasada. Gelmezde de boşuna beklemeyin yani.

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aslında ben zengin olcak kadar açgözlülük istemiyorum. Liseye yeni başladım . Yazım kayıt işlemleri fln filan la geçti seneye yazın çalışmayı düşünüyorum fakat evdeyken de 3-5 kazanacağım hiç mi bi yer yok yardım etseniz .

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ha bir de kendimi çoğu şeylerde geliştirmek istiyorum . İngilizcemi başta olmak üzere zaten bu sene de Fransızca da başlayacak . Seçmeli dil olarak Bilgisayar Yazılım seçtim . Evde hep videolar izliyorum kodlama fln yazılım dilleri ama hiç tatmin olmuyorum galiba boşa uğraşıyorum

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Aslında ben zengin olcak kadar açgözlülük istemiyorum. Liseye yeni başladım . Yazım kayıt işlemleri fln filan la geçti seneye yazın çalışmayı düşünüyorum fakat evdeyken de 3-5 kazanacağım hiç mi bi yer yok yardım etseniz .
Kimse oturduğu yerden para kazanamaz. Tabii baban CEO falansa iş değişir. :D

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ha bir de kendimi çoğu şeylerde geliştirmek istiyorum . İngilizcemi başta olmak üzere zaten bu sene de Fransızca da başlayacak . Seçmeli dil olarak Bilgisayar Yazılım seçtim . Evde hep videolar izliyorum kodlama fln yazılım dilleri ama hiç tatmin olmuyorum galiba boşa uğraşıyorum
asla pes etme başta bende öyleydim hem kendini tek 1 dile odaklama yapabildiğinde kendini geliştir mesela bence java ve c# denedim olmadı ama unity3d ve unreal engine 4 te çok iyiyim

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
asla pes etme başta bende öyleydim hem kendini tek 1 dile odaklama yapabildiğinde kendini geliştir mesela bence java ve c# denedim olmadı ama unity3d ve unreal engine 4 te çok iyiyim

Şuan hani videolarını izleyip denediklerim html+javascript+css . Kullandığım programlar SublimeText3 + Brackets + NotePad ++
Önerdiğin başka bir şey varsa gerçekten çok mutlu olurum . Ben bu siteye anonim nick takıp ışıklı mışıklı nicklerle hacker gözüken tipler olmak için girmedim . Benden büyük çok kişi var ve benden küçük de insanlar var . Ben nasıl bu insanlarla bilgi alışverişi yapabilirim diye girdim :) Hepinizi seviyorum adamsınız

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hem oto hem elle yapılıyor eğer elle yapcaksan root atman lazım daha sonra macro programıyla yada elinle linke girip geçiyosun ama linki geçerken wifi olmaz obil veri lazım daha sonra linki geçinde uçak moduna alcak 1-2 sn beklicen daha sonra kapatıp aynısı böyle biraz zor fakat bütün botlar kapatıldı

bunu biliyorum yt de görmüştüm

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şuan hani videolarını izleyip denediklerim html+javascript+css . Kullandığım programlar SublimeText3 + Brackets + NotePad ++
Önerdiğin başka bir şey varsa gerçekten çok mutlu olurum . Ben bu siteye anonim nick takıp ışıklı mışıklı nicklerle hacker gözüken tipler olmak için girmedim . Benden büyük çok kişi var ve benden küçük de insanlar var . Ben nasıl bu insanlarla bilgi alışverişi yapabilirim diye girdim :) Hepinizi seviyorum adamsınız
Sana tavsiyem en en alttan başla bilsen bile kaçırdığın yerler vardır en uzun ve en iyi anlatan bir kanal bul yada udemy den al en alttan başla yavaş yavaş tırman eğtim basamaklarını uzun sürcek ama çok iyi işler başaracaksın

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Özele gel sana 1 kaç para kazanma yöntemi söyleyebilirim en basitinden

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Aynen aga be . Bir şey dicem benim fikrimce birlikten kuvvet doğar . 5-10 kişilik bir grup olacak gerçekten adam gibi herkes birbirinin linkine tıklayacak her gün tek tek sonra seri kasarız belki ... :D
aynen bende öyle bi grup kurmayı düşündüm facebookta ama şimdi yeterli vaktim ve çevrem yok

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Konu dışı konuşmazsak sevinirim hem konu sağlığı hemde sizin için söylüyorum (BAN SEBEBİ BEYLER ALAKASIZ YORUM)

potential zero
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
MemoryHackers anasayfasının bc vc kısaltılmış hali. Hayrınıza tıklarsanız sevinirim . Ha bir de karşılıklı tıklamak için özelden mesaj atın amele gibi siz yaptıkça ben de yaparım saygılar :)
yapma karşm yasak sil hmn admins görmden yaw

Üye
7 HİZMET YILI
Elimde var proxy ile çalışıyor daha yeni kodladım ama veremem :/

EDIT : YouTube izlenme botu olarak da kullanılabiliyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...