bence o olay tamamen saçmalık . ücretsiz yapıyorsanda 21 levelden sonra ücretli oynayanlarla oynayamamalı bence . seçkin olmamalı .Tesekkürler
Öyle değilde free seçkin ve paralı seçkin diye ayrılması gerekbence o olay tamamen saçmalık . ücretsiz yapıyorsanda 21 levelden sonra ücretli oynayanlarla oynayamamalı bence . seçkin olmamalı .
Black Desert Online Hayat OfflineB.D.O ne demek ?
allah allahBlack Desert Online Hayat Offline
Ayrıca P2W ayrıca 400 tl vermeme rağmen hala para yatırmam gerektiğini görünce bıraktım giden paralara oldu.
sen çok yanlış gelmişsinkullandığım hile ile bir haftada 28.level ve altın 1 oldum yapanın ellerine sağlık ama bir sorun var soldaki menüyü nasıl gizleyebilirim ?
allah allahben çıktığından beri oynuyorum en başta verdiğim 200 tl ile beraber toplamda 400 tl harcamışlığım yok
Shadow Arena mena dan kalktıktan sonra yayınlanacakmış hile beyler. artık ne zaman kaldırırsa oyun top bdo da
Konuları okuduysan shadow arena modu kaldırıldıktan sonra güncelleyeceğim dedim. Retail serverde kaldırıldı mena'da kaldırılmasını bekliyorum. Ayriyetten sen kullanamayacaksın hileyi 2020 ye kadar. Bu yıl içinde senin için güncellenmeyecek hile.kaç gün geçti inş bu yıl içerisinde güncellenicek dimi ? kesin bilgisi olan varmı
Tamamdır eğer kalktıysa güncelleriz hileyi.@nader11ndeu başkan heralde bugün kü güncellemeyle gölge arenası kaldırıldı. çünkü giriş ekranında butonu yoktu . steam da baktım normal menayada baktım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?