Bdo 15 Nisandan sonra güncellenecekmiş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar bdo dword hack 15 nisandan sonra @nader11ndeu reisin sınavları bitiyormuş , ondan sonra güncellenecekmiş yabancı forumda kendi paylaştığı yazıyı okudum :) buradan da bekleyenleri bilgilendirmek istedim . umarım sınavları iyi geçmiştir. sıkıntıya girip bizi unutmasın da :D

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kullandığım hile ile bir haftada 28.level ve altın 1 oldum yapanın ellerine sağlık ama bir sorun var soldaki menüyü nasıl gizleyebilirim ?

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Black Desert Online Hayat Offline
Ayrıca P2W ayrıca 400 tl vermeme rağmen hala para yatırmam gerektiğini görünce bıraktım giden paralara oldu.
allah allah :) ben çıktığından beri oynuyorum en başta verdiğim 200 tl ile beraber toplamda 400 tl harcamışlığım yok :D
Post automatically merged:

kullandığım hile ile bir haftada 28.level ve altın 1 oldum yapanın ellerine sağlık ama bir sorun var soldaki menüyü nasıl gizleyebilirim ?
sen çok yanlış gelmişsin :)

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Shadow Arena mena dan kalktıktan sonra yayınlanacakmış hile beyler. artık ne zaman kaldırırsa oyun top bdo da

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şuan mena da yok mu ?

Üye
7 HİZMET YILI
kaç gün geçti inş bu yıl içerisinde güncellenicek dimi ? kesin bilgisi olan varmı

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
kaç gün geçti inş bu yıl içerisinde güncellenicek dimi ? kesin bilgisi olan varmı
Konuları okuduysan shadow arena modu kaldırıldıktan sonra güncelleyeceğim dedim. Retail serverde kaldırıldı mena'da kaldırılmasını bekliyorum. Ayriyetten sen kullanamayacaksın hileyi 2020 ye kadar. Bu yıl içinde senin için güncellenmeyecek hile.

Black Desert
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
@nader11ndeu başkan heralde bugün kü güncellemeyle gölge arenası kaldırıldı. çünkü giriş ekranında butonu yoktu . steam da baktım normal menayada baktım . :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...