hiç oynamadım ama arkadaşlarım oynuyor gayet memnunlarÖncelikle merhaba, arkadaşlar ben uzun zamandır araştırıyorum ama hala çok kararsızım. BDO başlamak istiyorum ama bazı insanlar çok fazla p2w diyor. Benim oyunlara ayıracak param maalesef yok. Eğer emek ile her şey elde edilebiliyorsa sıkıntı yok, gerekirse 2000 saat gömerim ama p2w dışında elde edilemeyen şeyler varsa oyunda hiç başlamak istemiyorum, yardımcı olur musunuz? Çok fazla p2w ise alternatif bir mmorpg söyler misiniz emek vermeye değer?
Pvp server mı dostum bu?baslicaksan GameZBD sunucusunda basla mena sunucusu p2w araplar oyunun bi yerlerini yaliyor.
evet oyle en iyi pvp sunucusu bu suanda hepsini denedim ve en fazla emek olan suan buPvp server mı dostum bu?
BDO serverlar var daha iyi p2w degil ayricaÖncelikle merhaba, arkadaşlar ben uzun zamandır araştırıyorum ama hala çok kararsızım. BDO başlamak istiyorum ama bazı insanlar çok fazla p2w diyor. Benim oyunlara ayıracak param maalesef yok. Eğer emek ile her şey elde edilebiliyorsa sıkıntı yok, gerekirse 2000 saat gömerim ama p2w dışında elde edilemeyen şeyler varsa oyunda hiç başlamak istemiyorum, yardımcı olur musunuz? Çok fazla p2w ise alternatif bir mmorpg söyler misiniz emek vermeye değer?
Arkadaşın da dediği gibi benim tek katılmadığım konu oyun P2W değil P2S ama oyun seni kısıtlıyor biz de oyunda yapacak bir şey kalmadığı için BDO yu bıraktık ve hayatsız gibi Lost Ark oynuyoruzOyunu oynamak için hayatını takas etmen gerekiyor şeytanla anlaşıp. 4-5 saat oynamışlığım var ama sarmadı beni oynayan arkadaşlarım da şeytanla anlaşma yaptığı için bırakamıyorlar. Önerim Lost Ark oyna seni sınırlı tutuyor oyunda. Ayrıca BDW tam bir P2W
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?