Çözüldü bdo hack hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hacki denemek için menayı indirdim fakat düz oyunu açınca giriyor hileyi açıp girmeye çalışınca girmiyor.

Çözüm
dostum bendede aynı sıkıntı var sen yine iyi 35 gb yüklemissin ben ilk 30 gb steamdan indirdim oyunun clienti gelince ordadada 43 gb indirmemi istedi dedim 70 gb indirilmez sildim hile ile oynamak istediğim için dün yatmadan 30 gb i indirdim steamdan tekrar dün gece kalkdıgımda 40 gb ida indirdim gireyim dedim hile ile sendeki hatanın aynısı bendede var büyük ihtimalle fix yemiş güncellenirse hile ile oynarız knk silme sakın.
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
herşey kapalı dediğiniz herşeyi yaptım fakat sonuç aynı boşuna 35 gb oyun yükledim

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
dostum bendede aynı sıkıntı var sen yine iyi 35 gb yüklemissin ben ilk 30 gb steamdan indirdim oyunun clienti gelince ordadada 43 gb indirmemi istedi dedim 70 gb indirilmez sildim hile ile oynamak istediğim için dün yatmadan 30 gb i indirdim steamdan tekrar dün gece kalkdıgımda 40 gb ida indirdim gireyim dedim hile ile sendeki hatanın aynısı bendede var büyük ihtimalle fix yemiş güncellenirse hile ile oynarız knk silme sakın.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...