- Yasaklandı
Dark Knight Buff
Banlı Üye
Beyler hiç hileyi sildikten sonra oyuna girdiğinizde karakterinizde bir farklılık hissettiniz mi? Dün gece mena serverini indirdim hilesiz oynuyorum zaten hile bakımda şu an en son 1 ay önce kullanmıştım hileyi oyunu da silmiştim neyse işte dediğim gibi tekrar yükledim dün gece PC'de temp %temp% dosyalarını falan silmiştim zaten xfprojectide sildim ama oyunda karakter hala hileli gibi yani skilleri hala çok hızlı atıyor hala hızlı koşuyor insanlar anlamıyor ama ben görüyorum 2-3 ay önce de bundan ban yemiştim nasıl olsa hilesizim dedim savaş arenasına girmiştim lahn ile lahnda zaten hızlı çar millet dedi nasıl bu kadar hızlısın diye bende bilmiyorum dedim ondan sonra ban yedim işte ve yine aynı durum var galiba bende anlayamadım ama hileye dair pek dosya kaldığını sanmıyorum PC'de ama şuna eminim ki hala hilenin etkisi var Guardian karakteri normalde yavaş koşup hantal olur ama benimki ninja gibi aynı abartıyorum şu an ama normal bir Guardian'dan 2M kat daha hızlı koşuyor ve skilleri bayağı seri atıyor yaşayan oldu mu bu durumu?
Moderatörün son düzenlenenleri: