bedava apex legends aim hack var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
evet arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi güvenilir bir aim hack var mıdır forumda buldum bir tane ama çalışmıyor

Sancho Panza
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ücretsiz bulman biraz zor ban riski de yüksek olur

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ücretlide olsa kalitelide olsa apexde açtığın aim hack çok hızlı bir şekilde seni banlattırır haberin olsun esp ile takılmanı öneririm

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam uhpep yayınlamıştı forumda olması lazım o çalışmıyorsa şu an aktif olarak forumda bulunmuyor. Diğer arkadaşlarda dikkat etsin buradan site paylaşımı yapmak yasak. Bu arada aktif olarak undetecdet olan hile varken onu kullanabilirsin gayet keyifli fakat aim soft olursa banlatacağını düşünmüyorum çünkü PS da aimasisst olduğu için bir çok kişinin ayırt edebileceğini düşünmüyorum tek önemli olan konu aimin SOFT olmasıdır. (Kendi görüşüm.)

Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
knka ücretli aimler var ama bence grk yok apex çok seri ban attırıyo esp yeterli olmuyormu

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
sitede sadece duvar arkası var ve çok iş görüyor onu kullanıyorum ben apexte aim hacka gerek yok ki

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Ücretsiz güzel bir hile bulamazsınız , bulduğunuz ya banlatır ya da keylogger vb. vardır.

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Do you want an advice? Do not use any type of aiming aid, you will be banned. Their detection is very good, I've used all types of macros, internal, external, aimbots of all types, smoothed out as much as possible and was always banned (all paid cheats). If you want to play legit the best thing is an Exp and at most a Trigger

Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
9 HİZMET YILI
var yabancı forumlarda görüyorum bazen

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
iş görmez ki aim aim kolay wall lazımm

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka apex de ücretsiz tavsite etmiyolar ban yüzünden para yatırman lazım ücretli al

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
internette olanlara asla kanma hepsi virus tuzağı bilgin olsun bedavaya bulamazsın bulsan bulsan bu sitede bulabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...