- Yasaklandı
SANA GELİRSEK EĞER MERAK ETME BEN BAŞKALARI GİBİ YAPMIYORUMVermeden kacti galiba saat gecti
püüğğğ bunuda kazanamadımARKADAŞLAR TRAFİK KAZASI GEÇİRDİM BUNDAN DOLAYI ÇEKİLİŞ SONUCUNU AÇIKLAYAMADIM KUSURA BAKMAYIN KONUYA ÇEKİLİŞİ KAZANANI EKLEDİM ÖM 'DEN YAZSIN !
SANA GELİRSEK EĞER MERAK ETME BEN BAŞKALARI GİBİ YAPMIYORUM
@HelixTR TEBRİKLER KAZANDIN ♥
tekrar yapacam ama biraz zaman geçsin kazanan dönüş yapmadı ondan ikinci kazananı açıklayacağım akşam saat 20:00 'e kadar zamanı var geri dönüş yapmassa tekrar kazananı açıklayacağımpüüğğğ bunuda kazanamadım
siteye bot atıcam 30 40 kez katılacam bir dahakinetekrar yapacam ama biraz zaman geçsin kazanan dönüş yapmadı ondan ikinci kazananı açıklayacağım akşam saat 20:00 'e kadar zamanı var geri dönüş yapmassa tekrar kazananı açıklayacağım
atsan ne olur ben görüyorum katılımcılarısiteye bot atıcam 30 40 kez katılacam bir dahakine![]()
isimleri aynı yapacağımımı sandınatsan ne olur ben görüyorum katılımcılarıo kadar da akıllı sanma kendini
![]()
çekiliş bitti nasıl katıldın neyseKatıldım demirkanveailesi
olabilir şans ve kazanan kişi geri dönüş yapmadığı için şansını kaybetti yeni kazananı yarın açıklayacağım !Her çekilişten baş çıkıyo bu ne ya. Kazanan arkadaşa tebrikler.
Ah bana çıksa anında geri dönüş yaparımdaçekiliş bitti nasıl katıldın neyse
olabilir şans ve kazanan kişi geri dönüş yapmadığı için şansını kaybetti yeni kazananı yarın açıklayacağım !