just a shadow
Uzman Üye
.bu konumda bedava hosting ve domain almaktan bahsediceğim.
Öncelikle;
1-
2- Daha sonra bu adımları izleyin: Learn more>Start for free>ilk yere "Business Billing & Collection" yazıp seçin, sonrakı yere de sitenizin adını yazın
3- Dahada sonrasında kayıt olma yeri gelecek isminizi şifrenizi yazıp sözleşmeyi okuduma basıp continue basın
4- Sizden kredi kartınızı isticek ben papara kullanıyorum ad soyad, adres vb. yerlerde türkçe karekter kabul etmiyor. Not: Kartınızda en az 1 TL bulunması lazım.
5- Sözleşmeyi yeniden okuduma basıp Submit payment basın
6- Go to dashboarda basıp gmailinizi doğrulayın
7- Doğruladıktan sonra sizden yedek eposta,telefon numarası filan isteyecek bunları sallayabilirsiniz
8- Tamamlayıp sayfada görülen Claim and verify domaine basın
9- Eğer domaininizi ekranda gösterilen adı istemiyorsanız Search moreye girip istediğiniz adı girebilirsiniz.
10- Sizden yeniden bilgiler sorucak buraları gerçek bilgilerinizi girip Nexte basın.
11- Artık domainiz oluştu ama ilk önce doğrulamanız gerek gmailinize girin böyle bir posta gelmesi gerek alttaki approve.domainadmin'e girip doğrulayın.
12- Sitenizi artık hostinge bağlayabilirsiniz.
Öncelikle;
1-
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
girin2- Daha sonra bu adımları izleyin: Learn more>Start for free>ilk yere "Business Billing & Collection" yazıp seçin, sonrakı yere de sitenizin adını yazın
3- Dahada sonrasında kayıt olma yeri gelecek isminizi şifrenizi yazıp sözleşmeyi okuduma basıp continue basın
4- Sizden kredi kartınızı isticek ben papara kullanıyorum ad soyad, adres vb. yerlerde türkçe karekter kabul etmiyor. Not: Kartınızda en az 1 TL bulunması lazım.
5- Sözleşmeyi yeniden okuduma basıp Submit payment basın
6- Go to dashboarda basıp gmailinizi doğrulayın
7- Doğruladıktan sonra sizden yedek eposta,telefon numarası filan isteyecek bunları sallayabilirsiniz
8- Tamamlayıp sayfada görülen Claim and verify domaine basın
9- Eğer domaininizi ekranda gösterilen adı istemiyorsanız Search moreye girip istediğiniz adı girebilirsiniz.
10- Sizden yeniden bilgiler sorucak buraları gerçek bilgilerinizi girip Nexte basın.
11- Artık domainiz oluştu ama ilk önce doğrulamanız gerek gmailinize girin böyle bir posta gelmesi gerek alttaki approve.domainadmin'e girip doğrulayın.
12- Sitenizi artık hostinge bağlayabilirsiniz.