Onaylı Üye
bir sorum olucak epic gamesten bedava gta 5 alanlar steamden parayla alanlarla oynanabiliyormu ?
Evetbir sorum olucak epic gamesten bedava gta 5 alanlar steamden parayla alanlarla oynanabiliyormu ?
acayip derecede haklısınya şimdide bu çıktı millet instada yorum atıyor yok ceo böyle böyle dedi oynanmıyor vb millet çekemiyor bak mantıklı düşünmeye davet ediyorum seni eğer bu epic games bize premium editionu veriyorsa ve online için veriyorsa oynayacaksındır ki oynayanlar var ve başladılar tabi hile acanlarda var ve cogaldı yani belki hile yüzünden kaldırılır ama sanmıyorum hile acanlar umarım hardware ban yer.
doğru söylüyorsunya şimdide bu çıktı millet instada yorum atıyor yok ceo böyle böyle dedi oynanmıyor vb millet çekemiyor bak mantıklı düşünmeye davet ediyorum seni eğer bu epic games bize premium editionu veriyorsa ve online için veriyorsa oynayacaksındır ki oynayanlar var ve başladılar tabi hile acanlarda var ve cogaldı yani belki hile yüzünden kaldırılır ama sanmıyorum hile acanlar umarım hardware ban yer.
yani adamlar Kocaman garip bir şey açıyorlar ya böyle uçaklı arabalı falan qweuqwknmldoğru söylüyorsun