- Yasaklandı
-
Banlı Üye
biraz emek versen bak nasıl kazanıyorsun. herşey öyle beleş değil alın teri vermelisin.Saçma gibi. Para kazandırmaz.
gamekittenmibende 2 dolar almıştım ets 2 almıştım indirime denk geldi tamda
evetgamekittenmi
Boşa ya da zaman israfı diyenleri boşverin eğer 10 tl'ye ya da üzerine 10 tl daha ekleyince alabiliceğiniz bir oyun varsa ve kararlıysanız bir kaç günde bunu yapabilirsiniz.Tek sıkıntısı nisanda sipariş ettiğim steam kodunu mayısta elime geçmesi.Onun dışında güvenilir bir sitedir.Ekli dosyayı görüntüle 22973
brom eğer puan kazandıran oyunuda seversen hiçbir sıkıntısı yok bencereis siteye laf yok sadece puanları toplaması sıkıntı gibi geldi bana
biraz zorlasan 1 haftaya alırsın herşeyireis siteye laf yok sadece puanları toplaması sıkıntı gibi geldi bana
sen nasıl 4 tane çektin?Boşa ya da zaman israfı diyenleri boşverin eğer 10 tl'ye ya da üzerine 10 tl daha ekleyince alabiliceğiniz bir oyun varsa ve kararlıysanız bir kaç günde bunu yapabilirsiniz.Tek sıkıntısı nisanda sipariş ettiğim steam kodunu mayısta elime geçmesi.Onun dışında güvenilir bir sitedir.Ekli dosyayı görüntüle 22973
biraz zorlasan 1 haftaya alırsın herşeyi
Post automatically merged:
sen nasıl 4 tane çektin?
bende öyle ama yendim.evet alabilirim ama beklemeyi sevmeyen bir insanım malesefbu tür işlerde sıkılıyorum hemen pes ediyorum
bende öyle ama yendim.
bak bi oyun var loa3 75 leveldeyim 100 level olmamı istiyor ama çok zor 27 gün içerisinde yaptın yaptın yapamadın gg ama 2 $ vercekler
yani yaparsam 2$ vercekler
benim ailem müsade etse biriktiririm fakat biriktiremiyorum indire gandi yapıyorlar ve anca haftada 1 kez 5 tl oda zor.hmm anladım yok ya o süre içinde para biriktirmek daha mantıklı
benim ailem müsade etse biriktiririm fakat biriktiremiyorum indire gandi yapıyorlar ve anca haftada 1 kez 5 tl oda zor.
bu yüzden kullanıyorum.
4 tane kod veriyorlar bu kodlar 3 tl'lik bakiyerler içeriyor yani 12 tl kazanmış oldum 1 tl fazladan aldım xDbiraz zorlasan 1 haftaya alırsın herşeyi
sen nasıl 4 tane çektin?
365 gün bekle 2$4 tane kod veriyorlar bu kodlar 3 tl'lik bakiyerler içeriyor yani 12 tl kazanmış oldum 1 tl fazladan aldım xD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?