Microsoft AzureArkadaşlar Bedava VDS Serveri alabileceğim bir yer varmı azure falan kart isteyen yerler olmasa daha iyi olur
ama azure yok dedim kart istiyor lütfen yorum yapmak için yorum yapmayalım :=Microsoft Azure
Lütfen bilmeden yorum yapma, 2 hesap açıp ön ödemeli kartla aldım boş yapmana gerek yok yaptığım denediğim şeyi söyleyedim sanaama azure yok dedim kart istiyor lütfen yorum yapmak için yorum yapmayalım :=
ön ömedeli kartla nasıl aldın acaba girdiğimde ön ödemeli kart geçersiz diyor daLütfen bilmeden yorum yapma, 2 hesap açıp ön ödemeli kartla aldım boş yapmana gerek yok yaptığım denediğim şeyi söyleyedim sana
amazon derkenazure / amazon amazonu tavsiye ederim
amazon un vds i var istersen win istersen kali ubuntu debian ne istersen acabilirsinamazon derken
Ahmet Talha Aslan#6335 Yazarmısın detaylı yardım edebilirsenamazon un vds i var istersen win istersen kali ubuntu debian ne istersen acabilirsin
server gibi hiç kapanmayacak işlemler yapacağımamazon un vds i var istersen win istersen kali ubuntu debian ne istersen acabilirsin
Post automatically merged:
ne için bi vds istiyorsun ona göre öneriyim
evet kardeşim yorum yapmak için yorum yapıyorsun madem ön ödemeli söylemiyorsun boş yapmayacaksınLütfen bilmeden yorum yapma, 2 hesap açıp ön ödemeli kartla aldım boş yapmana gerek yok yaptığım denediğim şeyi söyleyedim sana
sen yazsan daha iyi olur fazla dc bilmiyorum Frozen but bad#1456Ahmet Talha Aslan#6335 Yazarmısın detaylı yardım edebilirsen
server gibi hiç kapanmayacak işlemler yapacağım
evet kardeşim yorum yapmak için yorum yapıyorsun madem ön ödemeli söylemiyorsun boş yapmayacaksın![]()
attım hocamsen yazsan daha iyi olur fazla dc bilmiyorum Frozen but bad#1456
'Anıl#0001 ekler misin yardımına ihtiyacım var reyizLütfen bilmeden yorum yapma, 2 hesap açıp ön ödemeli kartla aldım boş yapmana gerek yok yaptığım denediğim şeyi söyleyedim sana
2019 yılında 2 defa aldım bir sıkıntı yaşamadım.ön ömedeli kartla nasıl aldın acaba girdiğimde ön ödemeli kart geçersiz diyor da